Schmeichels klub rystet af racistisk sexorgie

Tre unge Leicester-spillere kørte racistiske fraser af på thai-prostituerede på et hotelværelse, mens de filmede eskapaderne

Leicester-manager Nigel Pearson med en grimasse, der kan passe. Hans søn er under holdets tur til Thailand blevet indblandet i en særdeles pikant historie. (Polfoto)
Leicester-manager Nigel Pearson med en grimasse, der kan passe. Hans søn er under holdets tur til Thailand blevet indblandet i en særdeles pikant historie. (Polfoto)
Følg Fodbold
Følg Premier League

Leicester City er thailandsk ejet og thailandsk sponsoret, og klubben har endvidere et 'strategisk samarbejde' med det thailandske turistbureau Amazing Thailand.

Blandt andet derfor er det mildest talt uheldigt, hvad tre af klubbens spillere under holdets charme-tour i Thailand fandt på at underholde sig med.

Ifølge den engelske avis Daily Mirror var holdet kun lige kommet af flyet i Bangkok, da tre af holdet yngste spillere - James Pearson, Tom Hopper og Adam Smith - fik tre lokale prostituerede med på værelset og filmede deres eskapader med dem.

I den del af videoen, som avisen har valgt at offentliggøre, bliver de nøgne spillere tilsyneladende betjent oralt af de prostituerede, mens en af kvinderne bliver kaldt 'skævøje' og 'fucking klam, et 1-tal på en 10-skala'.

Der er så meget grim snak i filmen, at store dele af den er blevet censureret.

Avis: United-spillere i sexskandale

En af spillerne delte ifølge avisen den lille film med venner, hvorefter den altså blev videresendt til pressen.

21-årige James Pearson er søn af klubbens manager, Nigel Pearson, som mange gange offentligt har støttet op om anti-racisme-kampagnen 'Kick it out'.

Turen til Thailand skulle styrke den allerede stærke fanbase, som Leicester City i kraft af ejeren Vichai Srivaddhanaprabha har opbygget.

Klubben har afvist at kommentere historien.

Schmeichel om overlevelse: Vi har været gode hele tiden

Mere fra Ekstra Bladet+

Qatar er et diktatur, styret af emiren og et præsteskab med rod i shariaen

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind