Schmeichels mandskab dummede sig med selvmål

Leicester har hårdt brug for point, og det var tæt på at hente alle tre mod Everton søndag eftermiddag - men et selvmål i slutminutterne ødelagde den plan

Hvis Kasper Schmeichel og resten af Leicester også skal gøre sig nogle forhåbninger om at spille Premier League i næste sæson, skal de til at hente nogle sejre de kommende kampe.

I dagens udekamp mod Everton, som var uden en skadet Schmeichel, var bundproppen meget tæt på at hente alle point med hjem, men et selvmål fra Matthew Upson forpurrede gæsternes planer og sikrede et 2-2-resultat få minutter før tid.

Leicester havde ellers vist god moral i kampen, da de de vendte 0-1 til 2-1.

Først scorede Evertons Steven Naismith kampens første mål efter en times spil, da skotten lige uden for feltet sparkede bolden mellem nogle Leicester-ben og videre i mål.

Premier League TV: Kendt manager tager kvælertag på modstander

Gæsterne svarede dog hurtigt tilbage, da David Nugent efter sin indskiftning hurtigt gjorde opmærksom på sig selv, da han udnyttede Tim Howards usikre målmandsspil til at udligne til 1-1.

Howard så heller ikke godt ud efter 70 minutter, da han ikke kunne holde et indlæg i hænderne - det udnyttede den tidligere Inter-profil Esteban Cambiasso til at bringe Leicester foran med 2-1.

Og pludseligt kunne oprykkerne øjne tre meget vigtige point.

Men få minutter før tid var Upson altså uheldig med at sende bolden i eget net, da han blev presset ved et indlæg af Romelu Lukaku.

2-2 og dermed et point til hver mandskab. Det ændrer ikke på Leicesters sidsteplads, hvor de kun har hentet 18 point i 26 kampe. Everton er at finde på 12. pladsen med 28 point.

0 kommentarer
Vis kommentarer