Schmeichels træner raser: Han er SÅ arrogant!

Leicesters manager Nigel Pearson var alt andet end tilfreds med kampens dommer Mike Dean i 3-4-nederlaget til Tottenham. 'En af de mest arrogante mennesker, jeg har mødt' kaldte Pearson dommeren

Kasper Schmeichel fik endelig comeback i Premier League efter fire måneders skadespause, da han var med fra start på White Hart Lane mod landsholdskammerat Christian Eriksen og resten af Tottenham.

Uheldigvis for Schmeichel og co. blev det til et 3-4-nederlag, selvom bundproppen pressede godt på for at få vigtige point med hjem.

Se også: Hattrick og danskere i fokus i vild målfest

Udeholdet følte sig dog snydt af dommeren i to episoder i opgøret.

Først fik Leicester dømt et straffespark imod sig, da Kyle Walker faldt i feltet efter en duel med David Nugent.

Og senere burde Tottenhams Nabil Bentaleb have fået en tidlig badebillet, da han stak Leonardo Ulloa en lussing i forbindelse med et hjørnespark til Leicester.

Kasper Schmeichels manager Nigel Pearson var da også alt andet end tilfreds efter nederlaget til Tottenham - men han var mest irriteret over dommer Mike Dean og hans evner - eller mangel på samme - som dommer.

- Dommerens arrogance er opsigtsvækkende. Han er en af de mest arrogante mennesker, jeg nogensinde har mødt. Det giver ingen mening at snakke med ham om situationen (red. straffesparket). Endnu en kontroversiel kendelse, der går imod os, det er ikke nemt, sagde Pearson til Sky Sports efter kampen.

- Det er to spillere, der er i en duel sammen. Og det tog jo evigheder for dommeren at tage beslutningen - han konsulterede jo ikke med sine kollegaer. Det er en bizar beslutning!

Leicester ligger sidst i Premier League med syv point op til den gode side af nedrykningsstregen.

22 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere