Schmeichels tyske konkurrent får fire år i Leicester

Verdensmesteren fra 2014 skal udfordre Kasper Schmeichel i kampen om at være førstevalg i Leicester

Ron-Robert Zieler er ude i fuld længde i en Europa League-kamp mod Club Brügge. (Foto: AP)
Ron-Robert Zieler er ude i fuld længde i en Europa League-kamp mod Club Brügge. (Foto: AP)

De engelske fodboldmestre fra Leicester har hentet målmanden Ron-Robert Zieler i Hannover 96, der rykkede ud af Bundesligaen i den netop overståede sæson.

Tyskeren, der bliver kollega med Kasper Schmeichel, har fået en fireårig kontrakt, oplyser Leicester på sin hjemmeside.

- Det er stort, forhåbentlig, at få muligheden for at spille i Premier League, og Champions League er en anden udfordring, siger Ron-Robert Zieler, hvis skifte har været varslet i noget tid.

- Bundesligaen er en meget fysisk liga, og Premier League er formentlig den bedste liga i verden, så det er en stor mulighed for alle at komme til Premier League, siger han.

27-årige Ron-Robert Zieler var i 2014 med i truppen, da Tyskland vandt VM i Brasilien.

Han er noteret for seks A-landskampe, og han har spillet over 200 kampe for Hannover 96.

Ron-Robert-Zieler, der altså skal forsøge at vippe Kasper Schmeichel af pinden som førstevalg i Leicester, har tidligere været i engelsk fodbold hos Manchester United.

Her fik han dog ingen kampe i Premier League, så han var i en kort periode udlejet til Northampton, hvor han fik en smule spilletid.

- Det føles godt at komme tilbage til England, for jeg har været hos Manchester United, men fik aldrig en kamp for førsteholdet, siger tyskeren.

Hanover-målmanden Ron-Robert Zieler har spillet fem kampe for det tyske landshold og er tilsyneladende tæt på et skifte til Leicester (Foto: AP) Premier League Konkurrent til Schmeichel: Leicester opruster med stort målmandskøb

0 kommentarer
Vis kommentarer