Schmiechel i den syvende himmel over Zlatan

Tidligere Premier League-spillere glæder sig meget til at opleve Zlatan Ibrahimovic i den bedste engelske række. Deriblandt klubbens danske legende Peter Schmeichel

Mange glæder sit til at se Zlatan i Premier League. (Foto: AP)
Mange glæder sit til at se Zlatan i Premier League. (Foto: AP)

Torsdag skabte Zlatan Ibrahimovic for gud ved hvilken gang overskrifter, da han via sine sociale medier offentliggjorde, at han efter sommerferien kommer til at tørne ud for Manchester United.

Klubben har ikke selv publiceret nyheden, og ifølge engelske medier har Zlatan hverken gennemgået de obligatoriske lægetjek eller skrevet under på en kontrakt. Men bulletinerne går på, at den svenske superstjerne ankommer til Manchester fredag morgen for at færdiggøre de sidste detaljer.

Skiftet har naturligvis skabt stor interesse og begejstring. En af dem som glæder sig meget til at opleve Ibrahimovic i United-trøjen er klubbens tidligere stjerne-målmand Peter Schmeichel.

- Det som United behøver er spillere, som inspirerer. Som skiller sig ud. Vi havde Eric Cantona i midten af 90erne, som er en vigtig periode i Uniteds historie. Jeg er sikker på, at meget af den succes, vi havde dengang, ikke var sket uden Cantona.

- Nu er det tid, at en anden spiller gør dette for United. Og her passer Zlatan perfekt ind. De seneste år han har udviklet sig for hvert år, der er gået, siger danskeren til BBC.

Andre tidligere Premier League-profiler ser også frem til endelig at opleve den langlemmede angriber i den bedste engelske række.

- #zlatan ser ret glad ud over at skifte til Manchester United. Fremragende færdigheder, karakter, personlighed, ego og leder for klubben. En ægte vinder. 

- Zlatan Ibrahimovic har meddelt, at hans næste klub vil være Manchester United. Det bliver fantastisk at have ham med i Premier League.

Chelseas nuværende stjerne Eden Hazard ser også frem til at møde Ibrahimovic efter sommerferien.

- Premier League siger endnu engang velkommen til en verdensklasse-spiller, og jeg kan slet ikke vente med at komme i gang med det nye sæson, sagde Hazard ved Belgiens pressemøde torsdag.

Zlatan Ibrahimovic kommer ifølge engelske medier til at skriver under på en et-årig kontrakt med United.

34 kommentarer
Vis kommentarer