Scholes revser Van Gaal: Det er ikke underholdende

Manchester United-legenden er ikke fan er Louis Van Gaals boldbesiddende pasningsspil - og så mener den tidligere midtbanestjerne, at Rooney skal spille som angriber igen

Radamel Falcao, Angel di Maria, Ander Herrera var nogle af de indkøb, som Manchester United foretog i sommerens transfervindue. Og ikke nok med det, sikrede man sig succes-manageren Louis van Gaal som manden, der skulle lede Manchester Uniteds stjernespillere i denne sæson.

Men selvom et hold er godt på papiret er det ikke ensbetydende med, at det virker i praksis.

Van Gaal forsvarer sin taktik efter tilskuerråb

De fleste United-fans må nok erkende, at deres store forhåbninger ikke er blevet opfyldt i denne sæson. Det tidligere så suveræne hold er langt fra mesterskabskampen og i stedet kæmper de en ihærdig kamp om at sikre sig en af de eftertragtede Champions League-placeringer.

Men hvad har været problemet?

Det kan United-legenden Paul Scholes sagtens svare på - og der er flere ting at tage fat i - især Van Gaals taktik.

- Det er ikke underholdende og godt at se på - det er meget pasnings-baseret. Hvis man ser på, hvordan Manchester United spillede de sidste 20-30-40 år, så fokuserede man ikke på fint pasningsspil.

- Fansene er ligeglade med det - de vil have mål, flere mål og underholdning. Det får de ikke lige nu, sagde Scholes i BT Sports program 'Fletch & Sav'.

Van Gaal kritiserer Falcao: Han skal score

Van Gaal var for nogle uger siden ude og sige, at spillerne ikke skal tage for mange chancer på banen - og det er endnu en udtalelse, som Scholes ikke forstår meget af.

- Det hele handler om at tage risici - især som midtbanespiller og angriber. Det åbner op for spillet, når man gør det, siger han.

Wayne Rooney har også fået en ny rolle under Van Gaal efter ankomsten af Radamel Falcao fra Monaco. Den engelske landsholdsspiller opererer mere fra midtbanen nu til dags - og det en skam, hvis man spørger Scholes.

Van Gaal risikerer straf for dommer-kommentar

- Han skal spille på top! Han scorer mål og assisterer mange gange, når han spiller der. I stedet er han væk fra spillet og boksen, når træneren placerer ham på midtbanen. Mod West Ham rørte han knap bolden i modstanderens felt, siger den tidligere midtbane-stjerne og forsætter:

- Det her er Rooney, vi snakker om. Hvor mange mål har han ikke scoret for United og England... Sagen er, at United burde spille mere direkte til angribere, der har stor kvalitet. Og indtil videre har deres to angribere ikke været gode nok, siger Scholes.

Robin van Persie og Radamel Falcao har for det meste været foretrukket i angrebet - og indtil videre er det blevet til ni mål for hollænderen og fire kasser for Falcao.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

De står tilbage og ligner idioter