Scorer stor kontrakt: Mourinho vier fremtiden til Chelsea

Chelsea og José Mourinho har nu papir på hinanden i de kommende fire år

José Mourinho har forlænget sin aftale med Chelsea, så parterne nu har papir på hinanden i de kommende fire år. (Foto: AP)
José Mourinho har forlænget sin aftale med Chelsea, så parterne nu har papir på hinanden i de kommende fire år. (Foto: AP)

Dagen før de engelske fodboldmestre Chelsea tager hul på sit titelforsvar i Premier League, har klubben fået fremtiden på plads for manager Jose Mourinho.

Den karismatiske portugiser har forlænget sin kontrakt, så den nu løber frem til sommeren 2019. Det oplyser Chelsea på klubbens hjemmeside.

Kontinuitet på managerposten skal være med til at sikre gode resultater, siger Mourinho.

- Hvis klubben er glad, så er jeg glad. Det var en naturlig ting for mig at underskrive en ny kontrakt. Det er vigtigt at have kontinuitet, og jeg håber, at vi kan få endnu mere succes i fremtiden for fansene, spillerne og for klubben.

- Da jeg kom tilbage for to år siden, sagde jeg, at jeg havde specielle følelser for den her klub, og intet har ændret sig. Det er den klub, som er tættest på mit hjerte, og jeg er glad for, at jeg ved, jeg bliver her i lang tid, siger Jose Mourinho.

Se også: Mourinho: Kan spotte et talent på 10 minutter

Det er anden gang, Jose Mourinho er manager i Chelsea. Han var det også i perioden 2004-2007, hvor han var med til at sikre klubben sit første engelske mesterskab i 50 år. I 2013 vendte han tilbage til London efter ophold i Inter og Real Madrid.

Chelsea indleder Premier League-sæsonen lørdag aften, når mestrene tager imod Swansea hjemme på Stamford Bridge.

Se også: Nu ler Wenger: Arsenal tog første stik mod Chelsea

5 kommentarer
Vis kommentarer