Se Arsenal snuppe sejren via gudemål

Olivier Giroud scorede ekvilibristisk med hælspark og grundlagde topholdets sejr på 2-0 over Crystal Palace

De tre point i topstriden var vigtige for Arsenal, der hjemme nedlagde Crystal Palace med en sikker sejr på 2-0.

En sejr, der burde have været en hel del større, for Emirates var rammen om et rent skydetelt fra The Gunners. Men det var formentlig noget helt andet, fanskaren talte om på vej hjem fra stadion.

Var målene ikke mange nok, var det første af dem nemlig vildt og vanvittigt i sin udførelse. Der er således smukke mål, og så er der dem, hvor ord ikke rigtigt slår til. Som det, Olivier Giroud scorede til 1-0.

Den franske forward var i det 17. minut faktisk kommet lidt foran bolden på Alexis Sanches indlæg, så han ikke kunne heade til det. Men så kan man jo bare vælge at svinge 'bagbenet' højt i luften og med hælen knalde bolden i mål via overliggeren. Efter et angreb, som han selv var med til at starte, før han stormede afsted i banens længderetning.

Så franskmanden, der ellers har haft problemer med at bide sig fast i startopstillingen men forleden blev matchvinder mod West Bromwich, har måske allerede på årets første dag scoret årets mål i Premier League. Den såkaldte skorpion-scoring bliver i hvert fald svær at matche de næste 364 dage.

Det er til gengæld anden gang indenfor den seneste uge, at der scores ekvilibristisk med hælen i Premier League. Forleden var det Henrikh Mkhitaryan, der behandlede Zlatan Ibrahimovic' indlæg på tilsvarende, fornem vis mod West Bromwich. Et delikat mål, som du kan gense her:

Ni minutter efter pausen var der tale om en knap så spektakulær men for kampens udvikling dog vigtig Arsenal-scoring, da Alex Iwobi sprang højt op til en ripost og headede bolden forbi to forsvarsspillere på stregen.

Herfra kontrollerede hjemmeholdet nemlig kampen. Med sejren holdt Arsenal, der måtte undvære en syg Mesut Özil, trit med de andre tophold i rækken og indtager tredjepladsen før næste kamp allerede tirsdag i Bournemouth.

Crystal Palace's nytiltrådte manager Sam Allardyce har trods sin status som liga-veteran stadig sin første udesejr til gode over Arsenal, og hans hold flirter stadig alvorligt med nedrykningsstregen.

Se også: Kane kanonerede Tottenham ind i det nye år

Se også: Guardiola efter nederlag: Hård kamp om plads i top-fire

Se også: Klopp vil ikke snakke om titelchancer - endnu!

1 af 2 
2 af 2 
4 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere