Se billederne: Så tæt er United på deres kæmpetransfer

Martial er ankommet til Manchester Uniteds træningsanlæg, hvor han skal gennemgå det obligatoriske lægetjek

Manchester United er blevet kædet sammen med snart sagt hver eneste angriber i hele fodbold-Europa.

Og nu, hvor lukningen af det engelske transfervindue nærmer sig med hastige skridt, ser det ud til, at den længe søgte angriber er faldet på plads.

De seneste dage har det fløjet rundt med rygter omkring Monacos franske angriber Martial, og nu varer det næppe længe, inden skiftet bliver helt officielt.

Se også: United henter 19-årig angriber i Monaco

I hvert fald er det franske stortalent spottet på Manchester Uniteds anlæg Carrington, hvor han skal gennemgå det obligatoriske lægetjek, inden et skifte til den engelske storklub kan gennemføres.

Den engelske avis Manchester Evening News har fanget Martials ankomst til Carrington, og bringer flere billeder af franskmanden på bagsædet af en bil på vej til lægetjekket.

Se billederne her

Ifølge skriverierne så åbner Manchester United nok en gang for den store pengepung, og smider angiveligt 370 millioner kroner i Monacos retning for at sikre sig den talentfulde franskmand.

Den tidligere United-spiller Phil Nevil har i øvrigt givet en kommentar til det forestående skifte af Martial, hvor han vurderer, hvordan angriberen passer ind i truppen.

Du kan læse det her

Se alle Martials ligamål for Monaco:

4 kommentarer
Vis kommentarer