Se billedet: Mourinho storhylder fyret mestertræner

Jose Mourinho har haft travlt med at hylde den fyrede mestertræner, Claudio Ranieri, der i følge portugiseren skrev den smukkeste historie i Premier League

Jose Mourinho opmuntrer Claudio Ranieri på sin Instagram-profil. Foto: AP
Jose Mourinho opmuntrer Claudio Ranieri på sin Instagram-profil. Foto: AP

Det har rystet fodboldverdenen, at Leicester City i går valgte fyre deres manager Claudio Ranieri, der i sidste sæson førte klubben til et sensationelt mesterskab. Siden da er sympatierklæringerne til italieren strømmet  ind, og nu melder en af verdens største trænere sig også i koret.

Læs også: Knust Ranieri efter brutal fyring: Min drøm er død

Det er Manchester Uniteds træner, Jose Mourinho, der både på sin Instagram profil og et pressemøde har udtrykt medfølelse for den nu fyrede Ranieri.

 

- Engelsk mester og FIFA's årets manager fyret. Sådan er det nye fodbold. Claudio, blive ved med at smile min ven. Ingen kan slette den historie, du har skrevet, skriver Mourinho under billedet.

På pressemødet havde Mourinho en trøje på med Claudio Ranieris initialer på.

- Den her trøje er min lille hyldest til en, der skrev den smukkeste historie i Premier League, en der fortjener at få omdøbt Leicersters Stadion til 'Claudio Ranieri,' men som nu er blevet fyret. Jeg troede, at da jeg i sidste sæson blev fyret som forsvarende mester, at det var et stort nederlag, men nu indser jeg, at det er ingenting i forhold til det, der er sket med Claudio, sagde Mourinho til den fremmødte presse.

Han påpegede, at Leicester nu har skrevet historie to år i streg. Først med det fantastiske mesterskab, og nu fordi de har truffet en beslutning, der for en samlet fodboldverden, er meget svær at forstå.

Læs også: Nu kommer den grimme sandhed om Ranieris fyring: Spillerne førte kniven

5 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere