Se Coutinho-kasse og Schmeichel-kiks i Liverpool-sejr

Philippe Coutinho var på pletten i Liverpools 3-2-sejr ude mod Leicester, hvor danske Kasper Schmeichel ikek så for godt ud ved Liverpools første mål

Tidligere på ugen sendte Leicester City ligarivalerne Liverpool ud af Liga Cuppen med en 2-0-sejr på hjemmebane, selv om Liverpool spillemæssigt var bedst.

Lørdag stødte de to hold igen sammen på King Power Stadium i Leicester, og denne gang udnyttede gæsterne overtaget til at tage revanche med en sejr på 3-2 i en ekstremt underholdende affære.

Kasper Schmeichel i Leicesters mål havde fra start rigeligt at se til, og allerede efter et kvarter blev han passeret.

Fra en spids vinkel lykkedes det Mohamed Salah at heade et indlæg i kassen fra nært hold - i en situation, hvor Kasper Schmeichel kunne have gjort en bedre figur.

Foto: AP
Foto: AP
 

Gæsterne fortsatte i højt tempo, og Leicester-spillerne var sjældent på bolden i ret lang tid, førend den var smidt væk igen.

Otte minutter efter føringsmålet fik Liverpool frispark lidt uden for feltet. Til den disciplin har Merseyside-klubben atter Philippe Coutinho til rådighed, efter at hans sommerflirt med FC Barcelona blev stoppet.

Coutinho sendte bolden over Leicester-muren, hvor den fik en lille afretning, og Schmeichel i målet var prisgivet.

Det duftede mere af 3-0 end af 1-2, men alligevel var det netop en reducering, hjemmepublikum kunne juble over i tillægstiden inden pausen.

Liverpool-keeper Simon Mignolet så skidt ud og blev måske snydt for et frispark. Det blev dog ikke dømt, og Shinji Okazaki kunne prikke reduceringen ind.

Foto: AP
Foto: AP
 

Scoringen sparkede tro ind i Leicester-spillerne, som gik lidt mere offensivt til værks efter pausen.

Midtvejs så det ud til at koste muligheden for point i den intense og underholdende kamp.

På vej frem tabte hjemmeholdet bolden, og det gav Liverpool en kæmpe kontramulighed. Bolden endte for fødderne af Jordan Henderson, der sikkert gjorde det til 3-1.

Men Liverpool svinger voldsomt, og et minut senere kunne Jamie Vardy gøre det til 2-3 ved at heade en ripost i mål.

Simon Mignolet var ikke færdig med at have en hovedrolle i kampen, og han fremviste igen store mangler i målet få minutter senere, da målscorer Vardy blev sendt afsted i dybden.

Foto: AP
Foto: AP
 

Mignolet kom først til bolden i eget felt og kunne bare have kastet sig ned og taget bolden, som en målmand normalt gør. I stedet blev han stående, sparkede over bolden og hamrede Vardy i græsset - straffespark.

Jamie Vardy knaldede til bolden næsten midt i målet, og så kunne Mignolet slippe for en total skurkerolle med en redning.

Der kom ikke flere mål i kampen, og Liverpool kunne rejse hjem med tre vigtige point til Premier League-tabellen.

Premier League Morata-hattrick og sikre Manchester-sejre

Premier League Matchvinder-Eriksen med historisk scoring: Se målet her

Premier League Mails lækket i Coutinho-sagaen: Se Liverpools rasende svar