Se det ekstreme foto: Zlatan fuldender sin krop

Zlatan Ibrahimovic fremviser stolt sin nye opgradering af ryggen

Der findes snart ikke en fodboldspiller, der ikke har en tatovering, og den svenske stjerneangriber Zlatan Ibrahimovic er så absolut en af dem, der går forrest i trenden.

Nu har svenskeren netop fuldendt sin krop med yderligere tusser på ryggen og har lagt beviset op som foto på Instagram.

- Den fineste kunst, lyder det fra Ibrahimovic, der henviser til en tatovør i Göteborg ved navn niki23gtr.

Manchester United-angriberen har været skadet siden 26. december og er for tiden hjemme i Sverige, hvor han blandt andet har vandret i bjerge og altså også har fået smukseret ryggen.

SE ZLATANS SENESTE DRØMMESCORING I TV-AFSPILLEREN OVER ARTIKLEN

Ifølge Daily Mirror er der tale om en hans 'mest vovede' hidtil, mens svenske Expressen fortæller, at Zlatan denne gang har satset på at binde hidtidige tatoveringer sammen, så det bliver et mere sammenhængende kunstværk. Zlatan havde nemlig i forvejen den store løve, nogle japanske fisk, der symboliserer at gå imod strømmen, en ørnefjer og en Leonardo da Vinci-mand på ryggen.

 

Andre steder på kroppen har Zlatan også familiens fødselsdatoer, sønnernes og moderens navne på arabisk, faderens navn, to spillekort med kærlighedshyldest til konen, buddhistiske symboler, teksten 'Only God can judge me', mens han på maven har sin første tatovering, der er hans eget navn i hvidt, der kun kan ses, når han er solbrændt.

Zlatan ventes tilbage i træning i slutningen af januar eller starten af februar, men her kan han meget vel have fået en ny konkurrent til angrebet i form af Alexis Sanchez, der allerede er fotograferet i United-trøje.

Tidligere på måneden blev Zlatan i diverse engelske medier på rygteplan meldt på vej væk fra United og til et skifte til USA eller Kina, men foreløbig har der intet konkret været i det.

Uniteds pokal-fadæse: Har ødelagt vinder-trofæet

Zlatan Ibrahimovic i aktion i slutningen af december. Foto: AP
Zlatan Ibrahimovic i aktion i slutningen af december. Foto: AP
 

Storklub vild med dansk stortalent: Han minder om Zlatan

Derfor fik Zlatan 50 tatoveringer: Hjælper de sultne

Ellers har Zlatan i januar gjort opmærksom på sig selv med et opsigtsvækkende interview hos franske Canal+, hvor han kritiserede de svenske medier for ikke at være på hans side, fordi hans forældre stammer fra henholdsvis Bosnien og Kroatien.

- Det handler om racisme. Der findes "undercover"-racisme, det er jeg hundrede procent sikker på. For jeg hedder ikke Andersson eller Svensson. Hvis jeg hed det, så ville de forsvare mig, selv om jeg røvede en bank. Det lover jeg, sagde Ibrahimovic, der også følte sig som det sorte får, da han startede karrieren.

- Da jeg kom til Malmö, blev jeg ikke accepteret som alle andre. Jeg mærkede, at jeg ikke passede ind. Jeg var det sorte får, de accepterede mig ikke, og de kunne ikke lide min attitude. Jeg var ikke som de andre, jeg var ikke blond, jeg havde ikke hvid svensk hud, sagde Ibrahimovic dengang.

Nu er Zlatan Ibrahimovic blevet 36 år og har kontraktudløb i Manchester United til sommer.

Super-agent: Her vil Zlatan helst spille

 

 

Snydt: Her er sandheden om Zlatans tatoveringer

Her er sportsstjernernes tatoveringer: Det betyder de vilde tusser