Se det vilde forsøg: PL-stjerne tæt på kopi af årets scoring

Charlie Adam var få centimeter fra et aldeles smukt deja-vu i kampen mellem Aston Villa og Stoke

Charlie Adam har det med at stå for spektakulære mål i Premier League. Lørdag var han lige ved at gøre det igen. (Arkivfoto: PA Photos)
Charlie Adam har det med at stå for spektakulære mål i Premier League. Lørdag var han lige ved at gøre det igen. (Arkivfoto: PA Photos)

Målmændene i Premier League må efterhånden have lært det. De er i al fald blevet advaret flere gange nu.

Er Charlie Adam på banen for modstanderne, skal man være varsom med at forlade stregen og begive sig for langt væk fra det lille felt.

Og hvorfor så det? Fordi den 29-årige Stoke-profil er i besiddelse af en sparketeknik som få i denne verden, og han har det med at demonstrere det på spektakulær vis.

I forrige sæson stod skotten bag årets scoring i den bedste engelske række, da han fra egen banehalvdel høvlede bolden ind over et helt Chelsea-hold inklusiv keeper Thibaut Cortouis.

Lørdag var briten så ved at gøre det igen. Denne gang mod Aston Villa, som nok er glade for, at målmand Brad Guzan var mere vågen end sin belgiske kollega fra London-klubben.

Se også: Mourinho raser mod dårlige dommere og sender stikpille til klubledelsen

Modsat Chelsea-målmanden nåede amerikaneren nemlig lige akkurat tilbage og fik viftet Adams overdådige forsøg forbi kassen. Skuddet var nok engang sendt af sted fra modsatte banehalvdel, men farten og præcisionen tillod ikke Brad Guzan at tage let på opgaven.

Aston Villas bagerste mand var således tvunget til at springe det bedste, han havde lært, for at afværge en tidlig scoring til gæsterne. Desværre for Guzan måtte han og holdkammeraterne dog kapitulere senere i dysten.

Stokes østrigske islæt Marko Anoutovic havde således mere held med sit forsøg, da han kort inde i anden halvleg gjorde det til 1-0 for udeholdet.

Mere blev der ikke scoret, og derfor fik Charlie Adam trods alt et solidt plaster på såret, hvis han da ellers gik og ærgrede sig over, at det ikke lykkedes ham at overliste endnu en Premier League-målmand.

Se det spektakulære forsøg nedenfor, hvor du også kan se Charlie Adams perle mod Chelsea fra forrige sæson:

 

0 kommentarer
Vis kommentarer