Se Eriksens gyldne kontrakt: Fordobler lønnen

Christian Eriksen kan hæve 670.000 kr. om ugen efter at have forlænget med to år i Tottenham, der nu har papir på danskeren frem til sommeren 2020

Christian Eriksen har fået lidt mere i lønningsposen efter at have forlænget med Tottenham. Foto: AP/Tim Ireland
Christian Eriksen har fået lidt mere i lønningsposen efter at have forlænget med Tottenham. Foto: AP/Tim Ireland

Landsholdsspilleren Christian Eriksen er blevet belønnet for, at han gennem flere sæsoner har spillet en fremtrædende rolle på Tottenhams hold i Premier League.

Tirsdag har den danske kreatør skrevet under på en ny kontrakt med klubben, så parterne nu har papir på hinanden frem til sommeren 2020.

Det meddeler Tottenham på Twitter.

Dermed kan 24-årige Eriksen se frem til en lønforhøjelse, mens Tottenham ikke længere behøver at frygte, at danskeren ville forlade klubben gratis i sommeren 2018, hvor hans nu tidligere kontrakt stod til at udløbe.

Ifølge avisen London Evening Standard får Eriksen mere end fordoblet sin løn, så han nu får et beløb svarende til cirka 670.000 kroner om ugen for at spille i Tottenhams hvide trøje.

Danskeren kom til London-klubben i sommeren 2013, efter han havde fået sin europæiske gennembrud i Ajax Amsterdam.

I Eriksens første sæson i Tottenham havde han to perioder, hvor han var ude af holdet - den ene på grund af en skade - men siden etablerede han sig som fast mand i de følgende to sæsoner.

Manager Mauricio Pochettino har vist stor tillid til danskeren, som oftest bliver brugt på holdets venstre midtbane, men ind i mellem også får en rolle centralt eller i højre side.

På tværs af alle turneringer har Christian Eriksen spillet 134 kampe for Tottenham, og han har scoret 30 mål for klubben.

Flere af dem har været direkte på frispark, hvilket Tottenham kalder for et "Eriksen-varemærke" i nyheden om kontraktforlængelsen på klubbens hjemmeside.

Christian Eriksen havde i sidste sæson stor succes i Tottenham. Se ham lave to kasser mod Sunderland i januar:

I denne sæson har han dog ikke fået netmaskerne til at blafre for Tottenham.

Det har han til gengæld for det danske fodboldlandshold. Christian Eriksen blev søndag matchvinder, da Danmark vandt 1-0 over Armenien i den første kvalifikationskamp frem mod VM i Rusland om to år.

Eriksen har spillet 63 landskampe og scoret ti mål. De seneste tre år er han blevet kåret til årets fodboldspiller i Danmark af kollegerne i Spillerforeningen.

Seneste nyt

Ekstra Bladet har givet statsministeren en lys idé

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.