Se listen: Udskældt stjerne skaber flest chancer i Premier League

En undersøgelse, der viser hvilke spillere i Premier League, der har lavet flest assists til målchancer, giver et lidt overraskende resultat i forhold til den nuværende stilling

Det engelske medie Mirror har lavet en undersøgelse, der viser, hvilke spillere, der har lagt op til flest målchancer i Premier League. (Foto: AP)
Det engelske medie Mirror har lavet en undersøgelse, der viser, hvilke spillere, der har lagt op til flest målchancer i Premier League. (Foto: AP)

Manchester City, West Ham United og Leicester har fået godt gang i scoringerne i Premier League. Med 13 mål hver topper de listen af mest scorende hold, hvor Callum Wilson og Riyad Mahrez har sat flest kasser ind.

Men hvem har skabt flest målchancer i turneringen?

Det har det engelske medie Mirror undersøgt, og nummer et på listen kommer måske lidt bag på nogen.

United-legende langer ud efter Özil: Gør man bare ikke

Her har de taget udgangspunkt i de spillere, der minimum har spillet fire kampe i denne sæson, og øverst på listen er Mesut Özil fra Arsenal.

Han har haft en lettere turbulent tid i klubben, hvor der tidligere har været rygter om, at han var på vej væk. Derudover har en skade holdt ham ude, men nu viser denne undersøgelse altså, at han for alvor er tilbage.

Med 4,4 skabte chancer per kamp, indtager han førstepladsen alene.

På andenpladsen finder vi endnu en Arsenalspiller - nemlig Santi Cazorla, der har lagt op til 3,8 chancer per kamp.

Utro fodboldstjerne havnet i vildt trekantsdrama

Hele top 10 ser således ud:

1. Mesut Özil: 4,4 chancer

2. Santi Cazorla, 3,8 chancer

3. Eden Hazard, 3,7 chancer

4. Dusan Tadic, 3,6 chancer

5. David Silva, 3,3 chancer

6. Dimitri Payet, 3,2 chancer

7. Erik Lamela, 2,8 chancer

8. Pedro, 2,8 chancer

9. Steven Davis, 2,7 chancer

10. Jonjo Shelvey, 2,7 chancer

Özil sværger troskab til Arsenal

Arsenal ser altså ud til at have de farligste spillere ud fra denne listen, men alligevel er har de kun scoret 5 mål i seks kampe, og ligger derfor lige nu på en 6. plads.

Om ikke andet, kan fansene og ledelsen da nu glæde sig over, at de har nogle af de mest kreative spillere på holdet - så kan de jo håbe, det giver mere pote fremover.