Se Luiz snyde søvnig Mignolet, da Chelsea fik point i Liverpool

Topholdet Chelsea kunne være godt tilfredse med et point på Anfield Road, men Diego Costa måtte ærgre sig over at misbruge sin store chance for at blive matchvinder

David Luiz har ikke sat mange fødder forkert efter sin tilbagevenden til Chelsea, og her fejrer han åbningsmålet mod Liverpool. Foto AP
David Luiz har ikke sat mange fødder forkert efter sin tilbagevenden til Chelsea, og her fejrer han åbningsmålet mod Liverpool. Foto AP

Liverpool pressede fra start men havde for mange folk bag bolden, mens Chelsea bakkede pænt på plads i en velorganiseret defensiv.

Det var det søvndyssende billede fra starten af det stærkt imødesete topopgør på Anfield Road. Og måske var det derfor, hjemmeholdets målmand Simon Mignolet var knap så vågen, da gæsterne i det 24. minut fik et frispark nogle meter udenfor hans felt.

Willian lagde forventeligt bolden til rette og begyndte stille og roligt at bakke til et tilløb. Men så sprang David Luiz pludselig fremad og trykkede effektfuldt til bolden, som sprang ind bag en paralyseret Mignolet via stolpen.

En skidt, skidt udvikling for Jürgen Klopps mandskab, der skulle rejse sig oven på en katastrofal januar.

Efter pausen kom de røde dog længere frem i feltet, og Firminho storbrændte foran mål tre minutter efter teen. I den anden ende ramte Victor Moses stolperoden efter at have stjålet bolden fra en skødesløs James Milner, der dog fik oprejsning kort efter med et oplæg til Liverpools udligning.

Den blev headet i nettet af hollandske Georginio Wijnaldum via det våde græs og bag en sprællende Thibaut Courtois.

Georginio Wijnaldum jubler over sin udligning. Foto: All Over Press
Georginio Wijnaldum jubler over sin udligning. Foto: All Over Press

Så var der igen sang på Anfield, og den fik lige et nøk mere, da Klopp sendte Sadio Mané på banen i stedet for en uskarp Coutinho.

Men i stedet var det en anden angriber, der stjal billedet. Diego Costa gik målrettet efter et straffespark og fik det via Joel Matips udstrakte ben, og han lagde selv bolden på pletten. Denne gang var Mignolet dog vågen og parerede let hans flade spark.

Mere blev det ikke til, og tabelmæssigt kunne topholdet fra London trods Costas dyre afbrænder fint leve med et point på en svær udebane, og forspringet er stadig ti point i forhold til aftenens modstandere.

Younes Kabou har åbnet scoringen for Watford. Foto: AP
Younes Kabou har åbnet scoringen for Watford. Foto: AP

Arsenal, og navnlig holdets forsvar, chokerede egne fans hjemme på Emirates ved at komme bagud 0-2 mod Watford efter bare 14 minutter.

Yones Kaboul åbnede scoringen efter elleve minutter, da hans frispark snittede Alex  Ramsey, og tre minutter senere øgede Troy Deeney på den ripost, Peter Cech måtte afgive på Etienne Capoues afslutning.

Arsene Wenger måtte tale dunder til sine bovlamme udvalgte i pausen, og de var som forvandlede, da de kom ud bagefter.

Alex Iwobi reducerede efter en lille time på Alexis Sanchez’ fine forarbejde, men det resterende pres udmøntede sig ikke i flere scoringe.

Christian Eriksen og Tottenham måtte skuffende nøjes med 0-0 ude mod Sunderland, mens Kasper Schmeichel og Leicester tabte med en enkelt pind hos Burnley.

TV: Hør Gerrard og Terry afsløre deres favorit-manager:

Se også: Det Klopp’er ikke for Liverpool: Tæt på værste stime i 100 år

Se også: Chokstart knækkede Arsenal

82 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere