Se målet: Her bliver vidunder-knægt historisk i Premier League

Fulham-talentet Ryan Sessegnon skrev lørdag historie, da han som den første spiller født i det nye årtusinde scorede i Premier League

18. maj 2000 kom han til verden. 20. oktober 2018 scorede han så sit første Premier League-mål.

Og det gør 18-årige Ryan Sessegnon til en historisk figur i rekordbøgerne i den bedste engelske række. Hans udligning til 2-2 mod Cardiff betyder nemlig, at han kan kalde sig for den første målscorer i Premier League, der er født i 00'erne.

Hvis du ikke allerede føler dig bare en smule gammel over unge Sessegnons bedrift, så tænk på, hvilke skelsættende begivenheder den unge Fulham-spiller ikke har været i live til at opleve:

Han gik eksempelvis glip af den franske VM-triumf i 1998. Han var stadig tre år fra at blive født, da Aqua storhittede med 'Barbiegirl' i 1997. Og han kunne glemme alt om at ligge i kø til den dengang nye Nokia 3210, da den kom på markedet i 1999.

Sessegnons store talent har heller ikke gået ubemærket hen de seneste år. Flere engelske topklubber som Tottenham og Manchester United har været meldt særdeles interesseret i venstrekanten, mens også franske Monaco skulle være blandt hans potentielle bejlere.

Men da Fulham formåede at rykke op fra Championship i sidste sæson, valgte Sessegnon at blive i London-klubben, hvor han skrev under på en ny fem-årige aftale.

Desværre for stortalentet var hans historiske mål ikke nok til point. Fulham tabte 2-4 til Cardiff på udebane.
 

Thomas Franks debut endte i regulært mareridt: - Det gør ondt

Dansk komet tabte pusten midt i kæmpe succes: - Det er pisse ærgerligt

Se vanviddet her: Mourinho går amok i overtiden - holdes tilbage af vagter