Annonce:
Annonce:

Se målfesten: City kørt ud på r.. og albuer

Everton besejrede søndag eftermiddag titelaspiranten Manchester City med 4-0 i den engelske Premier League

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Guldglansen er efter skiftet til Premier League gået af den ellers så mesterlige Josep Guardiola.

Det må den 45 årige spanier erkende efter at hans gamle holdkammerat fra Barcelona-tiden, Ronald Koeman i spidsen for Everton ydmygede Manchester City på Goodison Park i Liverpool med en 4-0 sejr.

De 'dyre drenge' fra Manchester City er efter choknederlaget 10 point efter førende Chelsea, og det kan Josep Guardiolas spillere ikke indhente, da de to andre London-klubber, Tottenham og Arsenal også er godt kørende, så det er svært at tro på et amlet London-black out .

Derfor må Josep Guardiola se i øjnene, at han efter tre mesterskaber i Barcelona og fire i Bayern München ikke vil kunne gentage succesen i det første forsøg i England.

Annonce:

Selv om de to holds managers spillede sammen på en vis Johan Cruyff's dreamteam i Barcelona med bl. a. Michael Laudrup og Hristo Stoichkov, var der ingen nåde hos Ronald Koeman og Everton, som vendte kampen, da den belgiske landsholdsangriber Romeru Lukaka bragte hjemmeholdet foran 1-0 efter godt en halv time med et behersket skud.

De fleste pausen havde forventet en Manchester City-offensiv efter pausen, men Everton valgte at slå igen, da den normale indhopper, Kevin Miralles, ligeledes Belgien, i det andet minut af 2. halvleg trådte et skridt bagud og undgik off-side for i stedet at bringe hjemmeholdet foran 2-0.

Festen blev afsluttet af to Everton-teenagere.

Først scorede den 18-årige Tom Davies efter selv at have lavet forarbejdet med et frækt vip,  og knap var den nyindkøbte, Ademola Lookman, 19 år, kommet ind i overtiden for lige at mærke stemningen.

Så stod han pludseligt fri efter en kontra, og så kunne den tidligere Charlton-spiller sparke bolden ind bag en sagesløs Claudio Bravo i Manchester City-målet til 4-0.

Chelsea uden Costa rejser sig mod Schmeichel og co.

Drømme-sakse: Kæmpe angriber scorer målet du SKAL se

Ny kanon-kamp: Eriksen og Kane tryller i storsejr

Annonce:

To Swansea-selvmål baner vejen for sikker Arsenal-sejr

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: