Se Mourinho i krise give bizart interview: Jeg har intet at sige

José Mourinho frygter ikke for sit job, selvom Chelsea nu har tabt seks Premier League-kampe

José Mourinho havde ikke meget at sige efter nederlaget. (Foto: Viasat)
José Mourinho havde ikke meget at sige efter nederlaget. (Foto: Viasat)

Da José Mourinho i sin tid gjorde sin entré i engelsk fodbold, præsenterede han sig selv som 'The Special One'.

Portugiseren var - og er - da også en ener på den internationale fodboldscene, men efterhånden er det kun mandens opførsel, der er noget særligt.

Chelseas resultater er det i hvert fald ikke.

Lørdag eftermiddag fortsatte de engelske mestre det frie fald i Premier League, da Jürgen Klopp og Liverpool med en 3-1 triumf på Stamford Bridge sørgede for sæsonens sjette liganederlag.

Se også: Klopp sender Mourinho ud i dyb krise

Men i stedet for at forholde sig til den krise, han og Chelsea indiskutabelt befinder sig, valgte han at opføre endnu et af sine særprægede one-man shows, da han blev interviewet lige efter kampen.

- Jeg har ikke noget at sige. Jeg har ikke noget at sige. Jeg har ikke noget at sige. Jeg er ked af det, men jeg har ikke noget at sige, lød det stædigt, da journalisten forsøgte at få ham til at forholde sig til resultatet, stillingen i ligaen, Lucas Leivas manglende udvisning og hans egen fremtid.

Se det bizarre interview i videoen øverst i artiklen, da journalisten formår at stille 12 spørgsmål på 50 sekunder!

Til sidst valgte han dog alligevel at sætte lidt ord på under den efterfølgende pressekonference.

- Tilhængerne er ikke dumme og jeg er ikke bekymret, lød det med henvisning til tilhængernes støtte og spørgsmålet om hans fremtid.

Han fastholdt også, at han var tilfreds med præstationen så længe et brugbart resultat var inden for rækkevidde.

- Hvad jeg så fra mine spillere, var godt, indtil de følte, at det var umuligt at gøre det bedre. Kampen fortsætter, men nogle gange er der kampe, som er umulige at vinde, sagde han - angiveligt med henvisning til, at Liverpools Lucas Leiva slap for sit andet gule kort.

Jürgen Klopp taler i fine vendinger om José Mourinho, der ellers har sit at slås med i øjeblikket. (Foto: AP) Premier League - 30. okt. 2015 - kl. 17:21 Klopp: Mourinho er en fin fyr, medmindre ...

Det ville Mourinho ikke forholde sig til, ligesom han ikke ville forholde sig til, at dommeren tillod Liverpools træner Jürgen Klopp en del brok til fjerdedommeren Lee Mason på sidelinjen.

- Det kan jeg ikke sige noget om. Jeg er under straf, sagde han med henvisning til den bøde på 250.000 kroner, han fik for dommerbrok mod West Ham.

- Han bad mig om at holde mund eller jeg ville ryge ud, fortalte Mourinho om samtalen med Mason, fortalte José Mourinho, der føler sig sikker på, at han ikke bliver fyret efter det seneste nederlag.

- Nej, det tror jeg ikke. Jeg vil tage hjem til min familie, se noget rugby og koble lidt af fra det her, inden jeg begynder forberedelserne til onsdagens kamp i morgen, sagde den fyringstruede manager.

Se alle mål fra Klopps sejr over Mourinho:

Det var en særdeles ordknap Mourinho, der mødte pressen dagen før det, der kan blive hans skæbnekamp (Foto: PA) Chelsea - 30. okt. 2015 - kl. 14:21 Mut Mourinho vrissede: Vil du købe min bog?

 Se også: Nu hiver den lækre læge Chelsea i retten

14 kommentarer
Vis kommentarer