Se Mourinhos vilde indkøbsliste: Vil shoppe superstjerner for 1,7 milliarder

José Mourinho har afleveret en noget ekstravagant indkøbsliste til ledelsen i Manchester United

José Mourinho og Manchester United sparkede onsdag aften den gyldne port ind til det forjættede Champions League-land, da briterne vandt Europa League-finalen med 2-0 over Ajax Amsterdam.

Med adgangskortet til Champions League får Manchester United til den kommende sæson en kæmpe millionindsprøjtning og, måske endnu vigtigere, et argument til at overtale de største spillere i verden til at komme til Manchester.

Derfor har José Mourinho heller ikke brugt de forgangne dage på at hvile på laurbærrene. Nej, portugiseren har i stedet brugt tiden på at udforme en indkøbsliste til Uniteds direktør Ed Woodward, der skal på overarbejde det kommende transfervindue.

Det skriver den normalt meget velinformerede britiske avis The Times.

Fire nye spillere
The Times kan fortælle, at José Mourinho har bedt Ed Woodward om at afsætte 1,7 mia. transferkroner denne sommer. For de penge skal der hentes fire spillere til 'De Røde Djævle':

En centerforsvarer, en central midtbanespiller samt to angribere. Måske kun en enkelt, hvis Zlatan Ibrahimovic formår at kæmpe sig hurtigt tilbage fra sin skade og får en ny kontrakt.

Ikke overraskende topper Atletico Madrids franske angriber Antoine Griezmann listen, og efter Manchester United har kvalificeret sig til Champions League, skulle den sidste sten være ryddet af vejen for et skifte til godt og vel 700 mio. kr.

Superstjernen antyder kæmpeskifte: 60 procent chance for United

Næste mand på Mourinhos indkøbsseddel er Tottenhams engelske landsholdsspiller Eric Dier, som den portugisiske manager vil bruge på midtbanen og er klar til at lægge 340 mio. kr. på bordet for i London.

Tottenham har dog tidligere udtalt, at man nødigt slipper Eric Dier, og derfor har Mourinho udset sig Monacos defensive midtbanemand Tiemoué Bakayoko som et alternativ til Christian Eriksens holdkammerat.

Artiklen fortsætter under billedet.

55032824.jpg

I forsvaret har José Mourinho kastet kærligheden på en gammel kending.

The Times skriver nemlig, at Manchester United allerede nu er tæt på at lukke en aftale med Burnleys Michael Keane til 215 mio. kr. Keane forlod United i 2015 for blot 20 mio. kr., men forsvarsspilleren har udviklet sig med kvantespring i Burnley.

Dermed er der ifølge The Times rundt regnet 425 mio. kr. tilbage til at købe endnu en angriber til Manchester United, men der er ikke sat et specifikt  navn på fra avisens side.

Dog oplyses det, at Manchester United længe har fulgt Evertons Romelu Lukaku.

Grotesk exit efter 10 sekunder: Her skrider Mourinho fra pressemøde

Legende fatter ikke Mourinho: Begår en fejl med kæmpestjernen

15. gang i år: United dummer sig igen