Sejrherren Klopp: Jeg føler med Mourinho

Jürgen Klopp har overskud til at bekymre sig for sin trænerkollega efter sin første Premier League-sejr

Jürgen Klopp er kommer flot fra land i Liverpool. (Foto: AP)
Jürgen Klopp er kommer flot fra land i Liverpool. (Foto: AP)

Mens José Mourinho balancerer på afgrundens rand, så er Jürgen Klopp lutter overskud efter, at han lørdag kunne notere sig sin første Premier League-sejr, da det blev til 3-1 i udekampen mod Chelseas falmede mesterhold.

Med de tre point blev tyskeren den første Liverpool-manager siden legendariske Bob Paisley, der undgår nederlag i sine første fem kampe.

Se også: Klopp sender Mourinho ud i dyb krise

Så der var plads til at udtrykke solidaritet med sin pressede trænerkollega.

- Jeg føler med ham. Han er en stor træner. Jeg tror ikke, at der er nogen i lokalet, der tvivler på, at han er en af de bedste i verden. Ting som denne sker. Jeg var selv i en tilsvarende situation i Dortmund sidste år. Det gode er, at der ikke var nogen i klubben, der tvivlede på min situation. Jeg føler med ham, men det er arbejde. lød det på pressemødet efter sejren.

Trods det opløftende resultat, så afviste tyskerne blankt, at Liverpool kan blande sig i mesterskabsstriden.

- Er I vanvittige? Jeg vil ikke være uvenlig, men det er selvfølgelig ikke noget, vi tænker på. Vi kan gøre det meget bedre end i dag, men vi fortjente sejren.

Se grotesk Mourinho-interview her:

- Vi fik ikke den bedste start, det er sandt. Vi havde vores øjeblikke, vores opbyggende spil med korte afleveringer var rigtig godt. De forsøgte at lægge pres på os, men vi formåede at spille i rummene mellem dem, lød det fra den tilfredse tysker.

- Vi havde kontrol i de situationer. Vi scorede et mål og fortjente uafgjort ved pausen. Anden halvleg var åben og vi fik vores mål på perfekte tidspunkter for os. Jeg føler, at det var fortjent. Vi arbejdede hårdt, men det er normalt, hvis du vil vinde hos Chelsea.

Se også: Se Mourinho i krise give bizart interview: Jeg har intet at sige

8 kommentarer
Vis kommentarer