Selvsikker Mourinho: Vi vinder Premier League

Chelsea-manager José Mourinho føler sig sikker på, at Chelsea vinder Premier League, nu hvor klubben er røget ud af Champions League.

José Mourinho er overbevist om, at Chelsea vinder Premier League (Foto: AP)
José Mourinho er overbevist om, at Chelsea vinder Premier League (Foto: AP)

Det blev til et meget, meget skuffende exit fra Champions Leagues ottendedels-finale, da Chelsea onsdag skuffede stort hjemme mod Paris Saint-Germain og blev ekspederet ud af turneringen på reglen om udebanemål.

Og det til trods for, at klubben dels to gange var foran i opgøret, der endte i forlænget spilletid, og dels var en mand i overtal det meste af kampen, da Zlatan Ibrahimovic blev udvist.

Se også: Eriksens holdkammerat med sjælden bedrift

Alligevel er Chelseas karismatiske træner, José Mourinho, sikker på, at farvellet til Champions League betyder et mesterskab i Premier League.

- De mennesker, der røg ud af Champions League i onsdags, er de samme, som har ført Premier League hele sæsonen. Det er de samme, som vandt Capital One Cup, og det er de samme mennesker, der kommer til at vinde Premier League, var udmeldingen fra José Mourinho på dennes pressemøde.

Det er en markant og selvsikker udmelding, men Chelsea har også et stort forspring ned til Manchester City på andenpladsen i Premier League. Klubben fører med fem point ned til City og har tilmed en kamp i banken i forhold til den nærmeste rival.

Se også: Mourinho: Håber City slår Barça ud

Der resterer for Chelsea 11 kampe af Premier League - og næste møde for Mourinhos mandskab er søndag hjemme mod Southampton. 

Se Mourinho forklare, hvorfor det gik galt mod Paris Saint-Germain i Champions League:

4 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere