Sen scoring og stolpe-sammenstød i Sunderland-derby-sejr

Newcastle pressede på, men Sunderland leverede flot kontra i sidste minut, og Adam Johnson blev matchvinder.

Sunderland sikrede sig håneretten i Nordengland, da det søndag blev til en 1-0-udesejr over ærkerivalen Newcastle i Premier League.

Adam Johnson blev matchvinder i derbyet, da han afsluttede en flot kontra i sidste minut af den ordinære spilletid. Kantspilleren var med til at føre bolden frem mod Newcastle-målet, og to gange undervejs var han tæt på at blive nedlagt.

Premier League TV: PL-manager før derby: Stop med at sælge alkohol
Men Johnson blev stående på benene og sparkede bolden ind til stor glæde for Sunderland, mens scoringen må have været meget bitter for Newcastle.

Hjemmeholdet spillede nemlig bedst og havde de fleste chancer, mens gæsterne havde de største scoringsmuligheder, men var skarpe, indtil Johnson slog til.

Newcastle pressede især massivt på efter pausen og kom frem til flere farlige muligheder. Men Sunderland-keeper Costel Pantilimon var i topform, og rumæneren, som i sommerpausen er kommet til fra Manchester City, leverede flere gode redninger.

Kampen var som sædvanligt præget af hårdt spil - her kolliderer Newcastles Taylor med stolpen i anden halvleg.

Efter Johnsons mål blev der lagt fem minutter til, men værterne kunne ikke score i overtiden.

Newcastle forbliver på niendepladsen. Sunderland distancerer sig yderligere fra nedrykningsstregen, som nu er fire point væk.

0 kommentarer
Vis kommentarer