Sensation: Pukki tæsker Manchester City

Norwich sled og slæbte i slutminutterne og overraskede stort med en 3-2-sejr hjemme over Manchester City

Teemu Pukki havde en stor fod med i spillet, da oprykkerne Norwich sensationelt slog mestrene fra Manchester City. Foto: Ritzau Scanpix
Teemu Pukki havde en stor fod med i spillet, da oprykkerne Norwich sensationelt slog mestrene fra Manchester City. Foto: Ritzau Scanpix

Teemu Pukki synes umulig at stoppe i øjeblikket. 

Lørdag scorede den finske forward sit sjette mål i Premier League, da oprykkerne fra Norwich overraskede de fleste hjemme på Carrow Road. 

Her var Manchester City på besøg, og efter et stort pres mod hjemmeholdets mål lykkedes det Norwich at hive en 3-2-sejr i land. 

Pukki leverede også et fremragende oplæg til et mål i sejren, som betød, at City allerede efter fem spillerunder er fem point efter Liverpool på førstepladsen. 

Norwich kom tilbage på sejrskurs efter to nederlag i træk, og holdet har skrabet imponerende seks point sammen i fem kampe.

Foto: Ritzau Scanpix
Foto: Ritzau Scanpix
 

Jublen brød ud første gang efter 18 minutter, da Kenny McLean nemt vred sig fri ved et hjørnespark og headede oprykkeren foran 1-0.

Norwich gik optimistisk til sagen mod storfavoritten og spillede energisk og offensivt i et højt tempo. 

Hjemmeholdet kom da også foran 2-0, inden der var spillet en halv time. 

Teemu Pukki blev fredag kåret til månedens spiller i Premier League efter sine fem mål i de fire første kampe, men City var ikke opmærksom nok. 

Efter 28 minutter blev finnen sendt afsted i højre side, og Pukki udviste stort overblik og uselviskhed. 

I stedet for selv at forsøge sig fra en spids vinkel, så sørgede Pukki med en fremragende pasning for at spille Todd Cantwell helt fri, og Cantwell lagde bolden i mål.

Kort før pausen måtte Norwich dog indkassere et mål, da fire mand ikke var nok til at dække Sergio Agüero op i feltet, og den lille argentiner reducerede på et hovedstød med sit syvende ligamål i sæsonen.

Foto: Ritzau Scanpix
Foto: Ritzau Scanpix
 

Tre minutter efter pausen blev Pukki sendt afsted mod mål, men afslutningen blev lidt for svag. 

Minuttet efter slog den 29-årige angriber så til. Nicolás Otamendi snorksov i forsvaret og landsmanden Emiliano Buendia kom stormende og pillede bolden fra Otamendi. 

Han fandt Pukki, som sparkede bolden i mål og Norwich foran 3-1 med sæsonens sjette ligascoring. 

I slutfasen brændte det naturligt på hos hjemmeholdet, og to minutter før tid reducerede Rodrigo Hernández på et flot langskud, men Norwich sled sig igennem tillægstiden og kunne juble over de tre point.

Tammy Abraham havde en god lørdag. Foto: Ritzau Scanpix Premier League Historisk hattrick sender komet på toppen

Salah jubler efter sin scoring til 3-1. Foto: Jason Cairnduff/Ritzau Scanpix. Premier League Efter chokstart: Liverpool i comeback

Neymar blevhelten. Foto: Ritzau Scanpix Fransk fodbold Vild scoring: Forhadt Neymar redder dagen

152 kommentarer
Vis kommentarer