Annonce:
Annonce:

Sex-dømt fodbold-profil tæsket i fængslet

Adam Johnson har ikke fået nogen nem start på livet i fængslet efter sin sex-dom. Ifølge britiske Daily Star har han fået gedigne tæv i badet, fordi han var lidt for flabet

Adam Johnson fik for nylig seks år bag tremmer efter seksuel omgang med en mindreårig. Nu har han fået tæv i fængslet.  (Foto: REX)
Adam Johnson fik for nylig seks år bag tremmer efter seksuel omgang med en mindreårig. Nu har han fået tæv i fængslet. (Foto: REX)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Det går mildest talt ikke godt for den tidligere Manchester City-stjerne Adam Johnson. Først fik han en dom på seks års fængsel for sex med en 15-årige pige, og nu har han angiveligt fået tørre tæsk i fængslet.

Det skriver Daily Star.

Et vidne skal have fortalt Daily Star, at Adam Johnson kom op at skændes med en medinsat, fordi Johnson nægtede at rense et aløb i badet for hår. Johnson skulle ifølge vidnet have råbt 'Fuck off!' og 'ved du, hvem jeg er' til den medindsatte, da han beordrede ham til at rense afløbet.

Og den tone ville den medindsatte angiveligt ikke finde sig.

- Han slog Johnson lige i hovedet, og så forsvarede Johnson sig selv. Johnson valgte den forkerte mand at genere, siger vidnet til Daily Star.

Adam Johnson appellerer dom for sex med mindreårig

Annonce:

Det endte med, at flere af de andre fanger måtte skille Johnson og den anden mand ad, fordi vagterne ikke så episoden.

Overfaldet på Johnson sker bare tre dage efter, at han var blevet flyttet fra et fængsel i Durham til en fængsel i Doncaster for at være tættere på sin kæreste Stacey Founders og deres etårige datter.

Hans nye 'hjem' er efter sigende hjemsted for mange 'hårde indsatte', siger vidnet, selvom det ifølge Daily Star ikke er mere end et 'kategori C'-fængsel (et fængsel med få hårde indsatte, red.)

Daily Star skriver samtidig, at Johnson blev forskånet at ryge i et 'kategori A'-fængsel, hvor de allerhårdeste kriminelle sidder inde, fordi retten frygtede for hans sikkerhed som kendt sex-forbryder.

Grusom tortur venter: Sex-dømt fodboldstjerne truet

Midt i april appellerede 28-årige Johnson ellers sin dom på seks års fængsel.

Appellen blev bekræftet på Facebook-siden 'Adam Johnson's Appeal Fight, som administreres af hans søster.

- Adams appel imod dommen er nu blevet indgivet. Tak for jeres støtte alle sammen. Det betyder meget, står der på siden.

Johnson blev fyret fra sin klub Sunderland i februar, da han indrømmede, at han havde dyrket sex med den 15-årige pige, som var fan af ham.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

Annonce:
Pas på ønsker i Venstre - de kan gå i opfyldelse
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
LIGE NU

Bagholdet

Annonce:
Annonce: