Annonce:
Annonce:

Sidste udkald for Liverpool

Liverpool kan ikke tillade sig at sætte noget til i Southampton, mener Niels Christian Frederiksen, som fælder en hård dom over den trio, der skiftede mod nord i sommer

Det er sidste udkald for Liverpool, som ikke har fået meget ud af deres dyre indkøb i Southampton (Foto: AP)
Det er sidste udkald for Liverpool, som ikke har fået meget ud af deres dyre indkøb i Southampton (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Med et blik på stillingen giver det næsten sig selv. Hvis Liverpool vil hænge på, hvor det er sjovt i Premier League, og vil de skifte Europa League ud med Champions League i næste sæson, så skal der point på kontoen i Southampton. Og allerhelst tre. Det ligner unægteligt sidste udkald.

– Det er kun de fire Champions League-pladser, der tæller i England, hvor man ikke regner Europa League for noget, siger Niels Christian Frederiksen, fodboldekspert hos TV3 Sport.

Rodgers til Balotelli: Ta' dig sammen!

– Og når Chelsea og Manchester City stikker af med de to, så er der kun to tilbage at slås om for de næste hold. Historisk set tager Arsenal den ene, og Manchester United ligger vel også til at gøre det med den spillertrup. Tottenham er også fint kørende.

Annonce:

– Så Liverpool kan ikke tillade sig at sætte ret meget til i fortsættelsen og da slet ikke til Southampton, som kan komme syv point foran dem (i stedet for et eller fire, red.).

Balotelli svarer Gerrard igen: Stop dramaet nu

Det kan forekomme kuriøst, at mellemklubben fra sydkysten ligger foran storklubben fra Merseyside, for Liverpool-manager Brendan Rodgers var en af dem, der for alvor rev ned fra hylderne i Southampton i sommer.

Tre spillere blev hentet for godt en halv milliard kroner, og han havde sikkert gerne set en formstærk trio gå forrest mod deres gamle klub.

Niels Christian Frederiksen tvivler dog stærkt på, at nogen af dem er at finde i startopstillingen.

– De har i den grad underpræsteret i Liverpool, lyder hans dom over Rickie Lambert, Adam Lallana og Dejan Lovren og udspecificerer sin kritik her på siderne.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:

... MEGA-GALLERI

Annonce:
Annonce: