Sir Alex vender tilbage til Old Trafford

Når Manchester United skal fejre deres Treble fra 1999 bliver det med Ferguson som manager igen

Der er visse Champions League-finaler, som man husker bedre end andre.

Det kan blandt andet være Liverpools heroiske comeback mod Milan, hvor man vendte 0-3 til 3-3 og vandt på straffespark. En anden er Manchester Uniteds finalesejr i 1999 over Bayern München.

Dengang var tyskerne foran med 1-0, da den ordinære spilletid løb ud, men da dommeren fløjtede af havde United vundet med 2-1 på et sejrsmål af den nuværende manager Ole Gunnar Solskjær.

Det er 20 år siden i år, og det bliver markeret med en reunion-kamp, hvor selveste Sir Alex Ferguson vender tilbage som manager for holdet for en stund. Hans 'Sir' blev desuden tildelt efter sejren over Bayern.

For Ferguson er der tale om en kamp, som han ser meget frem til at være en del af, og det er stadig en kamp, som han husker meget tydeligt. Det fortæller han til Sky Sports.

- Finalen mod Bayern München er en aften, som har ætset sig fast i hukommelsen på alle vores fans, og når der er så mange af de navne, der nu vender tilbage til Old Trafford for at fejre jubilæet, er en stor bedrift, lyder det fra Sir Alex Ferguson.

Den skotske manager stod i spidsen for Manchester United fra 1986 til 2013, hvor det lykkedes ham at vinde Premier League 13 gange samt fem FA Cup-pokaler og to Champions League-triumfer.

Ole Gunnar Solskjær blev centrum for holdkammeraternes jubel, da han scorede det afgørende mål i Champions League-finalen i 1999. Foto: Ritzau Scanpix Champions League Drømmer sig 20 år tilbage inden brag: Kan Solskjær gøre det igen?

Paul Scholes på vej til pressekonference i sin nye klub. Foto: RitzauScanpix/Carl Recine Engelsk fodbold United-legende bliver manager

Ryan Giggs' bror, Rhodri Giggs, stikker til sin bror i en ny reklame. Foto: AP Engelsk fodbold Utro med broderens kone: Slår tilbage i vild reklame

Ole Gunnar Solskjær har haft stor succes i sin første tid som Manchester United-manager. Foto: Rebecca Naden/Reuters Sport og Spil Her er Solskjærs nye liv i Manchester

41 kommentarer
Vis kommentarer