Annonce:
Annonce:

Skade ændrer alt for Premier League-dansker

En skade kort inde i første halvleg vendte pludselig op og ned på alt for den danske VM-keeper Jonas Lössl, der kom ind og holdt nullet i 0-0-kampen mod Cardiff

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Premier League-chok: Dansk målmand vraget i nedtur

DU KUNNE FØLGE KAMPEN MINUT FOR MINUT LIGE HER

Jonas Lössl stod en forrygende første sæson i Premier League for Huddersfield, der havde lejet ham i tyske Mainz, men da den nye Premier League-sæson blev indledt i august, så var danskeren meget overraskende degraderet til bænken, mens nyindkøbte Ben Hamer i stedet vogtede målet.

Lössl var også bænket i runde to, ligesom han startede ude i dagens danskeropgør hjemme mod Cardiff med Kenneth Zohore på toppen.

Men nu er alt ændret.

Efter 13 minutter af dagens kamp måtte Ben Hamer således forlade banen med en skade efter en voldsom kollision, mens Jonas Lössl kom på banen, og dermed er situationen ændret fuldstændig for den danske landsholdsmålmand, der var med som backup for Kasper Schmeichel og Frederik Rønnow til VM-slutrunden i Rusland.

Annonce:

Artiklen fortsætter under billederne

Jonas Lössl kommer på banen i stedet for skadede Ben Hamer, og pludselig er alt ændret for den skuffede dansker. Foto: All Over
Jonas Lössl kommer på banen i stedet for skadede Ben Hamer, og pludselig er alt ændret for den skuffede dansker. Foto: All Over

Meldinger fra kampen går i øvrigt på, at tilskuerne jublede, da Ben Hamer gik ud, og Lössl kom ind. Hamer droppede da også gevaldigt sidste uge mod Manchester City. Angiveligt skulle Lössl allerede straks med sin indtræden have gjort Huddersfield bedre.

Det vakte en vis undren, da Lössl var vraget til sæsonåbningen. Dengang forklarede manager David Wagner beslutningen således.

- Ben havde en rigtig god opstart, og Jonas kom ikke tilbage i den bedste form efter VM-slutrunden. Han (Lössl, red.) havde en rigtig kort opstart, men jeg er sikker på, at han nok skal hente det tabte og komme i sin bedst mulige form, sagde Wagner til The Huddersfield Daily Examiner.

Annonce:

Kampen mod Cardiff med Lössl indskiftet, og Zanka, Billing og Zohore på banen endte 0-0, og den danske keeper havde en vigtig redning med 17 minutter tilbage på et forsøg fra Danny Ward. Kenneth Zohore blev skiftet ud med en halv time igen og misser måske en oplagt mulighed for en efterudtagning til landsholdet til kampene mod Slovakiet og Wales, hvor Lössl allerede er udtaget.

Kræftsyg Lars Høgh takker fans: - Situationen er alvorlig

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

De er åbenbart i fuldstændig chok - udmærket
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: