Skadet efter to minutter: Mareridt fortsætter for uheldig Premier League-profil

Daniel Sturridge fra West Bromwich Albion blev skadet efter blot to minutter mod Chelsea, og det er bestemt ikke første gang, at englænderen har siddet på skadesbænken

Kun to minutter skulle der gå, før Daniel Sturridge måtte gå slukøret fra banen mod Chelsea. Følelsen af at være skadet har Daniel Sturridge været igennem meget i sin karriere.

I angriberens blot tredje kamp for nye klub West Bromwich måtte han udgå, og det er næsten blevet hverdagskost for Sturridge. Ifølge physioroom.com er angriberens seneste skade nummer 31 i rækken siden 2013, og det er der ikke mange, der kan prale med.

Sturridges chef i Liverpool, Jürgen Klopp, udtalte i 2015 sig om Sturridge og de mange skader.

- Ens krop bliver nødt til at vænne sig til ny intensitet i træningen, og denne gang bliver man nødt til at lære, hvad der er seriøs smerte, og hvad der bare er smerte, sagde Klopp dengang til BBC.

I Liverpool døjede han også med et hav af skader, der var med til at skubbe ham ud af startopstillingen. Grunden til at han blandt lod sig udleje til West Bromwich var for at få mere spilletid.

Skånekost var ikke nok
West Bromwich-træner Alan Pardew har prøvet at tilrettelægge træningen efter Sturridge, så han ikke er blevet overbelastet for meget.

I frygt for at blive skadet forud for VM i Rusland til sommer har den engelske angriber fået speciel behandling af manageren grundet sin skadeshistorik.

- I en kort periode vil vi ikke presse Daniel Sturridge for meget i træningen, vi vil beskytte ham og sørge for, at han bliver kampklar. Han vil med tiden opbygge en bedre stamina, sagde Pardew ifølge Daily Mail i starten af februar.

Angriberen har spillet tre kampe for West Bromwich, siden at han blev lejet ud fra Liverpool i januar.

Den nuværende skade er dog ikke af alvorlige karakter for Sturridge. Angriberen forventes at være ude i to uger.

Sturridge har en fortid i Manchester City, Chelsea og Bolton.

West Bromwich skal i aktion næste gang 17. februar mod Southampton på hjemmebane.

Lettet Eriksen: Nu lysner det

Premier League-stjernen gemte på tragisk hemmelighed

Vinterens mest kuriøse handel: Fik ny klub via snapchat

Se Chelseas knuse bundhold:

1 kommentar
Vis kommentarer