Skadet i guldkampen: Schmeichel skal checkes

Kasper Schmeichel har problemer med ryggen før weekendens kamp i Watford

Kasper Schmeichel har rygproblemer (Foto: All Over)
Kasper Schmeichel har rygproblemer (Foto: All Over)

Kasper Schmeichel har været stensikkert førstevalg for Leicester i denne sæson, hvor han har vogtet målet i samtlige 28 kampe for Premier Leagues tophold.

Nu skriver Daily Mail imidlertid, at danskeren er tvivlsom til kampen lørdag mod Watford.

- Claudio Ranieri vil checke Kasper Schmeichels tilstand efter målmanden spillede mod West Bromwich med en mindre rygskade, lyder det i avisen.

Schmeichel skulle ikke have haft det alt for godt i 2-2-kampen mod West Bromwich, men skulle ifølge avisen være fast besluttet på alligevel at spille lørdagens vigtige kamp.

- Den danske landsholdsmålmand nød en nedvarmning onsdag og brugte torsdag til at hvile som den øvrige trup og vender tilbage til træning fredag, skriver avisen.

Se også: Nørdernes tal: Her er den nye favorit i Premier League

Se også: Buher af Wenger: Chokerende med Arsenal

Kasper Schmeichel har problemer med ryggen (Foto: All Over)
Kasper Schmeichel har problemer med ryggen (Foto: All Over)
 

Skulle Schmeichels problemer være så svære, at han ikke kan spille kampen i Watford, så bliver det den 43-årige Mark Schwarzer australier, der tager over.

Schwarzer har spillet tre gange i Capital One Cup denne sæson og fik fem kampe i Premier League i sidste sæson, hvor Schmeichel var skadet.

Mod Watford vil han være 43 og 151 dage, og det vil være 11 dage yngre end Premier League-rekorden sat af John Burridge for Manchester City i 1995.

Ifølge statistikerne hos European Club Index er der nu 38,9 procent chance for, at Schmeichel og Leicester vinder guldet. Du kan se alle procenterne her.

Se også: 1-2-3-4-5-6: Går Ronaldo over stregen igen?

Schmeichel og Huth forklarer: Derfor har vi succes:

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere