Skadet Kasper Schmeichel ude i over en måned

Kasper Schmeichel skal opereres og går glip af det travle Premier League-program for Leicester.

Den foretrukne danske landsholdsmålmand i fodbold, Kasper Schmeichel, skal opereres og er derfor ude de kommende fire-seks uger. Mindst.

Det meddeler målmandens arbejdsgiver, Leicester, via klubbens twitterprofil.

- Uheldigvis skal Kasper Schmeichel opereres for et brud på en mellemfodsknogle. Det optimistiske bud er fire-seks uger ude, udtaler Leicester-manager Nigel Pearson via Twitter.

Kasper Schmeichel går dermed glip af en del kampe i Premier League. Danskeren er klubbens klare førstevalg i målet og har været det siden oprykningen.

Og det gør ondt at skulle undvære danskeren. Det slår manageren fast på et pressemøde, som Sky Sports refererer fra.

- Det er stort slag for os. Og knægten er meget, meget skuffet og ked af det. Vi mister en af vores store spillere, så det er endnu et tilbageslag for os, men vi må bare videre derfra, siger Nigel Pearson.

Ifølge manageren var ingen i nærheden af Schmeichel, da uheldet skete under en træning.

Pearson fortæller, at danskeren skal under kniven fredag, og først derefter kan klubben melde mere ud om skadens omfang og pausens længde.

De næste fire-seks uger må Leicester dog som minimum undvære danskeren. Leicester ligger sidst i Premier League og møder inden jul Manchester City og West Ham, mens Tottenham og Hull venter i juleprogrammet mellem jul og nytår.

1. januar åbner Leicester et nyt fodboldår mod Liverpool, men alle disse kampe bliver altså uden den danske landsholdsmålmand i målet.

0 kommentarer
Vis kommentarer