Skal han slå Eriksen af? Tottenham jagter dyr landsholdsspiller

Tottenham er gået på spillerjagt i det tyske, hvor man vil hente et flere hundrede millioner kroner dyrt, 21-årige offensivt talent i Schalke. En mulig konkurrent til Christian Eriksen

I Tottenham kan de fodre julegrise med offensive esser; Erik Lamela, Moussa Sissoko, Dele Alli, Heung-Min Son, Kevin N'Koudou, Vincent Janssen, Hary Kane og vores egen Christian Eriksen.

Det er bare de mest porminente.

Alligevel er manager Mauricio Pochettino på julejagt efter en ny offensiv kanon. En spiller, der kan blive Eriksens direkte konkurrent. Der er tale om Schalke 04's tyske stortalent og OL-anfører og topscorer, Max Meyer. Den 21-årige, offensive midtbanemand står ifølge The Sun øverst på Tottenhams ønskeliste til jul, og de skulle være klar til at smide 30 millioner pund, svarende til mere end 260 millioner kroner, når transfervinduet åbner til januar.

Allerede i sommer var Tottenham ude efter Meyer. Men her blev englænderne angiveligt skræmt af tyskerens prisskilt på 45 millioner pund, knap 400 millioner kroner. Det skriver The Sun. I stedet hentede Tottenham franske Moussa Sissoko, der indtil videre har været noget af et flop.

Meyer, som var tysk topscorer med fire mål under sommerens OL i Rio, hvor han og holdkammeraterne tabte finalen til Brasilien, kan blive direkte konkurrent til Eriksen. De to har nemlig samme udgangspunkt på banen. 10'er-positionen eller venstre kant, hvorfra de trækker ind i banen.

Eriksen dominerer ikke nok
Tidligere i december stod Tottenhams manager Pochettino for et par udtalelser, der kan indikere, at han vil have konkurrence til Eriksen. Om ikke andet presse ham.

- Dominerer han (Eriksen, red.) nok i kampene? Det er en udfordring for ham. Måske er vi nødt til at gå skridtet videre og forsøge at se nærmere på hans personlighed, karakter, position på banen og hans kvalitet, sagde Pochettino ifølge goal.com.

Måske kan Meyer blive manden, der kommer ind og udfordrer Eriksen. Skal man tro Meyer selv, er der i hvert fald noget om Tottenhams interesse i ham.

- Jeg ved, der var interesse for mig, og at klubben blev kontaktet vedrørende en handel, sagde Meyer ifølge The Sun i sidste måned og uddybede:

- Men Schalke afbrød omgående samtalerne. Så sagen var klar. Selvfølgelig har jeg tænkt over det. Men jeg ved også, hvad jeg har i Schalke, og jeg kan lide at spille for klubben.

Spørgsmålet er så bare, hvor længe han får lov til det.

Meyer har nemlig kontraktudløb i sommeren 2018. Det kan betyde, at Tottenham kan presse prisen på ham en del ned, hvis tyskerne skal tjene penge på ham, så han ikke smutter kvit og frit.

TV: Christian Eriksen er blevet dobbelt målscorer to gange denne sæson. Se hans to mål mod Swansea her

36 kommentarer
Vis kommentarer