Annonce:
Annonce:

Skal tidligere Superliga-helt redde Premier League-klub?

Rubin Okotie er angiveligt et emne i Premier League-klubben Newcastle, der vil have angriberen til England allerede i januar næste år

Ruben Okotie bombede løs for SønderjyskE i Superligaen, og det mønster har han fortsat i 1860 München. Nu melder Bild, at Newcastle er interesseret i angriberen. (Arkivfoto: Rasmus Baaner)
Ruben Okotie bombede løs for SønderjyskE i Superligaen, og det mønster har han fortsat i 1860 München. Nu melder Bild, at Newcastle er interesseret i angriberen. (Arkivfoto: Rasmus Baaner)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

De elsker ham formentlig stadig højt i Haderslev og omegn, hvilket vil være fuld forståeligt.

Rubin Okotie reddede stort set ene mand SønderjyskE fra at rykke ud af Superligaen i 2013/14-sæsonen. 11 mål  i 15 kampe lyder den vilde statistik for angriberens halve sæson i Superligaen.

I dag bomber Okotie i 2. Bundesligaen for 1860 München og har nu tiltrukket sig opmærksomhed fra selveste Premier League. Det velinfomerede tyske medie Bild skriver, at Newcastle er interesseret i at hente Okotie til Nordengland.

Newcastle vil have Okotie til januar, når vinterens transfervindue åbner igen, hvor angriberen skal hjælpe med at få klubben væk fra nedrykningspladserne i Premier League.

Annonce:

Er I seriøse? Lindegaard risikerer bøde for Twitter-comeback mod Rooney
Ifølge Bild sendte Newcastle en scout af sted til Paderborn sidste weekend for at kigge nærmere på Okotie. Og her gjorde den tidligere SønderjyskE-spiller virkelig god reklame for sig selv, da han lavede et hattrick. Dermed østrigeren nu oppe på imponerende 18 scoringer i 39 kampe for 1860 München.

Selvom det må siges at være en god statistik, har Okotie faktisk været inde i en målkrise tidligere på sæsonen, hvilket for nylig fik angriberen og klubben til at overveje at skilles ad til vinter.

- Rubin har i det sidste stykke tid ikke været særlig effektiv. Nu handler det for ham om at kunne håndtere presset. Hvis det stadig ikke fungerer, må man se, hvad man skal gøre til vinter, sagde træneren Benno Möhlmanntil Kicker for bare to uger siden.

Måske ser de anderledes på det nu efter Okoties seneste hattrick? Hos Newcastle håber man til gengæld nok, at træneren stadig mener det samme som for to uger siden.

Foruden den personlige succes i Tyskland næstbedste række har Rubin Okotie også en aktie i Østrigs succesfulde kvalifikation til EM-slutrunden i Frankrig, da han i flere omgange har været inde omkring landsholdet i denne periode.

Annonce:

Bundesliga-dansker hædret: Fra U23-straf til rundens hold

Rubin Okotie blev hurtigt berygtet i Superligaen. Se et af hans mål her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: