Annonce:
Annonce:

Skandale-ramt stjerne trækker sig

Kurt Zouma måtte i sidste øjeblik melde fra til West Hams kamp søndag

Ren kattepote fra Zoumas afløser: Smider drømmeassist afsted til West Ham-føring
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Den franske midterforsvarer Kurt Zouma har i den seneste tid været i et negativt fokus, da han spillede en central rolle i en video, der blev lagt op på de sociale medier. Her kunne man se, hvordan han sparkede en kat i hjemmet.

Derfor har West Ham-spilleren været meget upopulær, men alligevel var han udtaget til søndagens kamp mod Leicester. Det viste sig dog efter opvarmningen, at han ikke alligevel ville kunne være med.

Via West Hams twitter-profil oplyst, at han blev trukket ud af startopstillingen, da han følte sig dårligt tilpas.

Læs også: Overrasket af Brøndby: Lå i sofaen da agenten ringede

Det kommer desuden også efter, at den tidligere skotske landsholdsspiller og Liverpool-legende Graeme Souness har været ude med en ret klar holdning om, hvordan han ville have det med at spille med Zouma.

- Jeg har ingen sympati for ham. Det faktum at de puttede det på de sociale medie betyder, at de må have tænkt, at der ikke var noget galt med det, siger han og fortsætter:

- For mit vedkommende, så ville jeg ikke have brugt med ham igen dette år - og hvis jeg stadig havde været spiller, så ville jeg ikke være på hold med ham, lyder det fra Graeme Souness.

Zouma har da også kunne mærke konsekvenserne af sin behandling af katten. Blandt andet har han mistet et meget stort firma som sponsor.

Agenterne: Alle afsnit ude nu

Har du Ekstra Bladets fodboldpodcast 'Agenterne' til gode? Alle ni afsnit er nu ude og kan findes i din fortrukne podcastplatform.

Hør blandt andet om Karsten Aabrinks morgen i 2002, da han blev ringet op af Stig Tøfting, der var røget en tur i detentionen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: