Skandalen ruller i England: Politiet stoppede Rooneys damejagt

Wayne Rooney kørte i en fremmed kvindes bil og med hende som passager, da han torsdag nat blev stoppet for spirituskørsel. Hans gravide hustru er hastet hjem fra ferie - formentlig for at få en god forklaring

Det ser ud til, at Wayne Rooney ikke just var galant og ville køre 29-årige Laura Simpson hjem fra en våd aften i byen. Foto: AP/Alastair Grant
Det ser ud til, at Wayne Rooney ikke just var galant og ville køre 29-årige Laura Simpson hjem fra en våd aften i byen. Foto: AP/Alastair Grant

Wayne Rooney har ikke kun problemer med ordensmagten i disse dage.

Han er sigtet for spirituskørsel, efter at han natten mellem torsdag og fredag blev stoppet i en bil i Manchester-forstaden Cheshire.

Ikke smart for en professionel fodboldspiller.

Det er det bestemt heller ikke, at bilen tilhørte en kvinde, han mødte på baren The Bubble Room. De to blev mere intime, da begge deres selskaber rykkede videre til den nærliggende Symposium Bar.

- Han blev ved med at beundre mine bryster ... han sagde, 'dem vil jeg gerne have fingrene i', siger den 29-årige alene-mor Laura Simpson til Daily Mail.

Derfor var det ikke en stor overraskelse for hende, at det hele eskalerede lidt, som alkoholen røg indenbords.

- Ville jeg have tilbragt natten sammen med ham? Ja, måske. Det havde vi ikke rigtig snakket om. Jeg er ikke en, der ødelægger ægteskaber - det var sjov og ballade, og jeg havde fået en masse at drikke.

- Vi kyssede, krammede, sludrede. Det var harmløst. Da baren lukkede, kom en af Waynes venner over til mig og sagde, 'ved du, at Wayne godt kan lide dig, og han vil gerne tage dig med et sted.

- Jeg sagde, 'yeah, ok'. Og jeg blev bedt om at møde ham uden for i en ventende taxi. Der var klokken omkring 1.15.

- Vi fik taxien til at sætte os af ved en venindes hus, hvor jeg tidligere havde stillet min bil.

Herefter satte de sig i Simpsons sorte VW Beetle og kørte lidt rundt med Rooney som chauffør. Simpson afslører, at der ikke var en egentlig plan, men at det bar i retning af, at de to kunne tage hjem til hende - da de blev stoppet af politiet. Betjentene kunne efterfølgende konstatere, at Everton-stjernens promille var tre gange den tilladte værdi.

Ud over det retslige efterspil, der bliver afgjort 18. september - dagen efter, at han har spillet for Everton på sin mangeårige hjemmebane, Old Trafford mod Manchester United - har hele miseren kostet Wayne Rooney en bøde i Everton på 2,5 millioner kroner (to ugers løn), og ægteskabelligt kommer der formentlig også et par ridser i lakken.

Således er hustruen Coleen, der venter parrets fjerde barn, efter sigende hastet hjem fra ferie i Spanien - hun vil sikkert gerne have en forklaring.

Wayne Rooneys gravide kone, Coleen har afbrudt sin ferie og hastet hjem til sin 'uheldige' mand. Foto: All Over
Wayne Rooneys gravide kone, Coleen har afbrudt sin ferie og hastet hjem til sin 'uheldige' mand. Foto: All Over

Men det er hun et eller andet sted vant til. Hun har nemlig tidligere sat husbonden stolen for døren, da det blev afsløret, at han havde en flere måneder lang affære med en ung escortpige, da fruen var gravid med sønnen Kai.

Også inde på banen har han igennem årene formået at skabe problemer for sig selv, og i efteråret blev han bl. a. beskyldt for at have været stangstiv i forbindelse med en engelsk landsholdssamling forud for en VM-kvalifikationskamp.

Spiritus i blodet? Wayne Rooney pågrebet af politiet

Rooney's callgirl siger undskyld

Rooneys utroskab koster kassen