Annonce:
Annonce:

Skifte i nat: Liverpools ønskespiller i rekord-transfer

Alex Teixeira kom ikke til Liverpool, men nu skifter han klub alligevel

Alex Teixeira til højre skal ikke længere spille Champions League, for nu skifter han til Kina for rekordbeløb (Foto: AP)
Alex Teixeira til højre skal ikke længere spille Champions League, for nu skifter han til Kina for rekordbeløb (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Han var Liverpools ønskespiller i vinterens transfervindue, men englænderne måtte erkende, at de ikke ville betale de summer, som Shakhtar Donetsk ønskede for den brasilianske offensivspiller Alex Teixeira.

Nu skifter brasilianeren så klub alligevel, og endnu engang så er det en kinesisk klub, der har pengene fremme.

- Det passer. Vi er blevet enige med en klub i Kina, siger Shakhtar-træner Mirca Lucescu til L'Equipe og flere andre medier.

Teixeira skifter til Jiangsu Suning for hele 374 millioner kroner, og dermed bliver brasilianeren den hidtil dyreste spiller i ligaen, der ellers har købt adskillige dyre spillere på det seneste.

Tidligere på ugen røg den colombianske angriber Jackson Martinez fra Atletico Madrid til Guangzhou Evergrande, og i januar røg brasilianske Ramires fra Chelsea til Jiangsu Suning for 238 millioner kroner, og Ramires og Teixeira bliver altså holdkammerater nu.

Annonce:

Her er 29 gratis spillere til din klub

OL-stjerne: Derfor giver jeg fuckfinger før hver start

Liverpool var længe meget interesserede i Teixeira, men ville kun byde 268 millioner kroner, og det var for lidt for Shakhtar.

- Det var en fælles beslutning omkring Teixeira. Vi sagde, at vi ikke kunne spille det spil til slut. Vi afgav flere bud. Jeg vil ikke fortælle, hvor meget vi bød tidligere på ugen.

- Men det var en situation: Hvis I ikke vil have det, så kan vi ikke ændre situationen. I kan gøre, hvad I vil. Det er ikke fordi vi ikke har pengene, men vi skal arbejde ansvarsfuldt, lød det fra den tyske manager.

Simon Kjær dækkede Teixeira op i kvalifikationen til Champions League, men forgæves (Foto: AP)
Simon Kjær dækkede Teixeira op i kvalifikationen til Champions League, men forgæves (Foto: AP)
 

Shakhtar spillede cool, og nu har de altså fået de sidste 106 millioner kroner, som de ønskede det, men fra kinesisk side i stedet for fra Liverpool.

Annonce:

Endnu er handlen ikke skrevet under, men det er formentlig blot en formsag, når klubberne har meldt ud, at de er enige. Tidligere har Teixeira ellers talt varmt om at komme til Liverpool.

- Jeg ved, at Shakhtar har modtaget ét bud fra Liverpool, som de afslog. Og jeg aner ikke hvorfor. Det var et rigtigt godt bud, så det er meget frustrerende. Klubbens manager og præsidenten sagde nej, så nu venter jeg tålmodigt på nyt, lød det i slutningen af januar fra spilleren selv til NBC Sports.

- Jeg ved, at min agent prøver på at gøre alt for, at jeg kan skifte til Liverpool. Jeg har spille med Coutinho, siden jeg var ti år gammel. Det ville være fantastisk og sjovt at få lov til at spille sammen med ham igen, sagde den 26-årige brasilianer.

Teixeira har i denne sæson garnet imponerende 25 gange i 21 kampe, hvor tre af målene er blevet scoret i Champions League.

Vil du have en gratis spiller til din klub, så er der 29 af slagsen LIGE HER

Hånes efter 0-7: Det er nemmere at være tv-ekspert

Hvem er Alex Teixeira - se tv-indslag om ham her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: