Skifte på plads: Dansk stjerne får tre år i Premier League

Middlesbrough henter den danske Ajax-fløj Viktor Fischer som sit første indkøb efter oprykningen til Premier League

Viktor Fischer (th) forlod i landsholdslejren i går for at få sin overgang til Premier League på plads (Foto: Lars Poulsen)
Viktor Fischer (th) forlod i landsholdslejren i går for at få sin overgang til Premier League på plads (Foto: Lars Poulsen)

Viktor Fischer er klar for Middlesbrough.

Ifølge Ekstra Bladets informationer er danskeren kommet overens med Premier League-oprykkerne om en aftale, der strækker sig frem til sommeren 2019.

Dertil kommer option på yderligere et år.

Viktor Fischer forlod landsholdslejren i går og fløj til Teesside med sine rådgivere.

Viktor Fischer står angiveligt foran et skifte til Middlesbrough, og bliver den handel en realitet, vil det lune i flere danske Superliga-klubber. (Foto: AP) FC Midtjylland Så meget vil de tjene: Fischer-handel kan sende millioner til FC Midtjylland

I løbet af onsdagen har parterne forhandlet de personlige betingelser i aftalen på plads, slige som Viktor Fischer har været gennem lægetjekket.

Endnu har Middlesbrough ikke bekræftet aftalen med danskeren, men da det internationale transfervindue officielt ikke er åbnet, så har det heller ikke det store hastværk.

Mike Jensen er tilbage i landsholdstruppen. (Foto: AP) Landsholdsfodbold Fire spillere gør comeback på landsholdet

Viktor Fischer tog til Ajax som teenager, og han fik allerede som 18-årig debut for Amsterdam-klubbenm hvor han fik stor succes indtil en alvorlig lårskade i starten af 2014 satte en stopper for kometkarrieren.

Efter Fischer atter blev klar sidste forår har han haft svært ved at finde nåde for cheftræner Frank de Boers øje.

Viktor Fischer har haft et turbulent forår og kan være på vej væk fra den hollandske hovedstadsklub. (Foto: AP) Holland Fra profil til bænk: Fischer færdig i Ajax

Det lå derfor i kortene at Viktor Fischer skulle videre senest ved kontraktudløb næste sommer. Ved at sælge ham nu sikrer Ajax sig en transfergevinst på fem mio euro - 37,5 mio. kr.

42 kommentarer
Vis kommentarer