Skrækkelig dom til Chelsea-stjerne: Komet misser EM

Kurt Zouma har fået dommen på skaden, han pådrog sig søndag, og skal sidde ude i et halvt år. Dermed misser han resten af sæsonen og også EM-slutrunden

Kurt Zouma må vinke farvel til spilletid i resten af sæsonen - og misser også EM-slutrunden. (Foto: AP)
Kurt Zouma må vinke farvel til spilletid i resten af sæsonen - og misser også EM-slutrunden. (Foto: AP)

Chelseas sæson i Premier League har foreløbig været skidt, og mandag blev den endnu værre.

De regerende mestre må undvære midterforsvareren Kurt Zouma i lang tid, efter at han blev skadet i søndagens 1-1-kamp hjemme mod Manchester United.

Den 21-årige franskmand pådrog sig en alvorlig knæskade i kampen, så han måtte lade sig udskifte efter cirka en times spil (se skaden i tv-klippet øverst oppe).

- Kurt skal opereres inden for de næste 48 timer, og han forventes at være ude i omkring seks måneder, meddeler Chelsea på klubbens hjemmeside.

Kurt Zouma har i denne sæson været en fast bestanddel i Chelseas midterforsvar, hvor han har udgjort en duo sammen med anfører John Terry.

Dermed ser det ud til, at John Terry skal have Gary Cahill som makker i midterforsvaret. Han blev skiftet ind i stedet for Zouma mod Manchester United.

Chelsea må også undvære den franske forsvarer i resten af sæsonen i FA Cuppen og Champions League. Hvis skadesprognosen holder, kan Kurt Zouma heller ikke være med ved EM-slutrunden til sommer, der bliver spillet i Frankrig.

Chelsea er blot nummer 13 i Premier League med 30 point for 25 kampe. Kurt Zouma har spillet med i 23 af kampene.

Den alvorlige skade kan muligvis åbne en dør på klem for John Terry, der ellers ser ud til at være i gang med sin sidste sæson i London-klubben.

Selv når Zouma formentlig er tilbage i træning nær starten på den kommende sæson, venter der formentlig et langt genoptræningsforløb, inden franskmanden er i fulde omdrejninger.

Kæmpe drama i overtiden: Uniteds mirakelmager måtte kapitulere