Skrækkeligt uheld: Liverpool-stjerne båret fra banen

Mohamed Salah var impliceret i et grusomt uheld, da Liverpool lørdag mødte Newcastle i Premier League. Egypteren blev båret fra banen, og omfanget af skaden er endnu uvis

Origi holdte med nød og næppe liv i Liverpools mesterskabsdrømme

Han blev båret ud til stående ovationer.

Både Newcastles fans og Liverpools ditto sendte deres ønsker om god bedring ned mod Mohamed Salah.

Stillingen var 2-2, og der var spillet 72 minutter af Premier League-braget på det tidspunkt. Kort forinden var egypteren blevet torpederet bagfra af Newcastle-keeper Martin Dubravka, der ville vifte en høj bold ud af feltet.

Den tidligere Esbjerg-spiller endte med at vifte Salah til jorden samtidig.

Til at starte med så det ikke alvorligt ud, men da Premier League-topscoreren blev liggende, gik alvoren op for spillerne og dommer Andrew Marriner.

Foto: LINDSEY PARNABY/Ritzau Scanpix
Foto: LINDSEY PARNABY/Ritzau Scanpix
 

Kampen blev afbrudt,og ind kom gæsternes medicinske stab med en båre. Først blev Salah tilset, og siden kunne han grædefærdig tage sig til hovedet, da han blev løftet ud fra grønsværen.

Herefter kunne spillet forsætte, og den hæsblæsende forestilling blev ved med at bølge frem og tilbage.

Til sidst var det dog Liverpool, som løb med alle tre point, da indskiftede Divock Origi, som havde erstattet Salah, scorede til slutresultatet 3-2 fire minutter før, at den ordinære tid udløb.

Det holdt dog ualmindelig hårdt, inden gevinsten var i hus.

Efter kampen kommenterede Klopp hændelsen. Video: SNTV

Første halvleg blev særdeles begivenhedsrig, og Liverpool kom planmæssigt foran efter 13 minutter.

Trent Alexander-Arnold tog et hjørnespark og sendte bolden direkte ind til en umarkeret Virgil van Dijk, som headede Liverpool på 1-0.

Føringen holdt til det 20. minut, da Christian Atsu udlignede til 1-1 ved at sparke bolden i nettet tæt for mål, efter at Salomon Rondons forsøg lige forinden var blevet afrettet på målstregen af Alexander-Arnold med hånden.

Kort efter brændte det igen på for Liverpool, der måtte se Ayoze Perez ramme overliggeren.

Minuttet efter var Liverpool så i angreb, og igen var Alexander-Arnold i fokus, da han stod for oplægget og sendte bolden ind i feltet, hvor Mohamed Salah iskoldt lagde bolden i mål til 2-1 til gæsterne.

Det blev pausestillingen, men det lavede Rondon om på ni minutter inde i anden halvleg.

Newcastle fik et hjørnespark, og bolden dumpede ned til den stærke venezuelaner, der hamrede den i mål i feltet til 2-2.

Lige lidt hjalp det dog, da Origi til slut dukkede op og afgjorde dramaet.

Ekstra Bladet følger naturligvis udviklingen med Salah. Seneste melding gav Liverpool-manager Jürgen Klopp kort før midnat. Han fortalte, at egypteren virkede ok inde i omklædningsrummet, men at der venter yderligere undersøgelser.

Kenneth Zohore havde en kæmpe chance, efter han blev sendt på banen. Men hverken danskeren eller Cardiff var skarpe mod Crystal Palacce. Foto: CRAIG BROUGH/Ritzau Scanpix Premier League Dansk nedtur: Farvel til Premier League

Foto: John Sibley/ Ritzau Scanpix Premier League Tottenham i totalt sammenbrud: Rødt mareridt

83 kommentarer
Vis kommentarer