Skræktacklingen alle taler om: Ryger hans EM her?

Divock Origi blev slagtet af Evertons Funes Mori, og hans EM-deltagelse er nu i fare

På banen var der ikke meget spænding om kampens udfald, da Liverpool og Everton tørnede sammen i det klassiske Merseyside-derby.

På dagen var Liverpool mindst et niveau over de blå bysbørn, og de røde sejrede knusende sikkert med hele 4-0.

Men efter kampen var det ikke Liverpools storsejr, der var samtaleemnet. Det er derimod den vanvittige tackling, som Evertons Funes Mori satte ind på Liverpools belgiske angrebs-stjerneskud Divock Origi.

Mori blev pludselig den store skurk efter en hovedløs grum tackling direkte ind på Origis ankel. Angriberen segnede straks om i græsset, mens Evertons argentinske forsvarsspiller fik et velfortjent rød kort. Efterfølgende lignede han ikke ligefrem en mand, der fortrød sin handling. Han bankede sin hånd på Evertons klublogo, mens han forlod banen, mens belgieren blev liggende på jorden.

Divock Origi kom igen på tavlen. (Foto: PA) Premier League Liverpool knuser rival i lokalbrag

Stakkels Origi blev båret fra banen, og man frygter nu for det forestående EM for belgieren. I første omgang frygtede man en brækket ankel, men det tyder på, at Origi i hvert fald ikke har brækket den, fortæller Liverpools manager Jürgen Klopp, der havde svært ved at glæde sig over Liverpools storsejr efterfølgende.

- 4-0 mod Everton, hvis du havde fortalt mig det før kampen, så havde jeg med glæde taget imod det, men nu er det ødelagt på grund af skaden. Hans tilstand er ikke god. Den første reaktion var, at den måske var brækket, men det er den ikke.

- Anklen er vredet rundt, så vi må vente og se. Der er kun fire uger tilbage af sæsonen. Jeg er glad for, at den ikke er brækket. Når du vil have succes, så har du brug for held med skader. Se ham ligge på jorden er ikke særlig rart, og jeg kunne ikke nyde anden halvleg så meget, sagde en rystet tysker efter kampen.

Se den hovedrystende tackling, som bringer Origis EM i fare, øverst i artiklen.

Flere tidligere Liverpool-spillere var rystede og vrede over den vanvittige tackling:

Hovedpersonen selv takkede for de mange varme hilsner

 

18 kommentarer
Vis kommentarer