Skræmmende Zlatan: Selv holdkammeraterne blir bange

Fremragende billede: Den storspillende svensker kom igen lørdag aften på scoringstavlen i Premier League

Der er næsten 20 centimeters højdeforskel og næsten 40 kilos forskel på Manchester Uniteds Zlatan Ibrahimovic og Jesse Lingard, hvor sidstnævnte blegner i forhold til sin svenske holdkammerat.

Derfor kan man måske godt forstå Lingards ansigtsudtryk, da den svenske superstjerne kommer hoppende imod ham, efter svenskeren netop har bragt United foran 1-0 i udekampen mod West Bromwich lørdag aften.

En tydeligt skræmt Lingard har få øjeblikke inden assisteret svenskeren, så Zlatan kunne pande bolden i nettet og sende deres klub i front.

Se selv det fremragende billede ovenfor, der fanger det fremragende øjeblik, hvor Lingard ligner en skræmt mand, men i virkeligheden måske mest er glad for den gode start på kampen.

Efter en del kritik i sæsonen har Ibrahimovic i den grad fundet formen i England, hvor han med sin 1-0- og sidenhen også 2-0-scoring står noteret for 10 mål i ni kampe for Manchester-klubben.

Der er i dén grad noget at fejre for svenskeren. Ikke mindst fordi United snuppede alle tre point med 2-0-sejren over WBA.

Premier League Zlatan slår til to gange og sikrer ny United-sejr

46 kommentarer
Vis kommentarer