Skrid med dig! PL-managere igen i klammeri

Crystal Palaces Alan Pardew og Manuel Pellegrini har tidligere været involveret i skærmydsler - og lørdag skete det så igen

Det er sjældent, at tv-seere og tilskuere på stadion er vidner til, at to trænere går til hinanden midt under en kamp.

Men når Crystal Palaces Alan Pardew og Manchester Citys Manuel Pellegrini mødes på sidelinjen, er der en god chance for, at der kan opstår ting og sager.

Tilbage i januar sidste år kom de to managere op og toppes under en Premier League-kamp, da Pardew stod i spidsen for Newcastle. En hård City-tackling satte sindene i kog hos Pardew, der herefter henvendte sig til fjerdedommeren.

Pardew blev dog hurtigt skubbet væk af Pellegrini, som mente, at den daværende Newcastle-manager skulle blive inden for sit tekniske felt.

Det brød Pardew sig slet ikke om og råbte herefter: 'Fucking old cunt', som løst kan oversættes til 'din forpulede, gamle narrøv'...

TV: Gense Pardew slynge en sviner i ansigtet på Pellegrini

Pardew blev siden hen kritiseret for sit udbrud mod Pellegrini, og den nuværende Crystal Palace-manager undskyldte da også efterfølgende.

- Jeg har undskyldt for de ord, og heldigvis accepterede han (Pellegrini red.) det. Bølgerne gik højt, men jeg skulle ikke have sagt de ord, sagde Pardew dengang.

Men hvis man troede, at det var en engangsforestilling mellem de to, tog man fejl.

For i weekendens opgør mellem Crystal Palace og Manchester City kom de to trænere i klammeri igen.

Pardew spruttede af raseri over en Yaya Toure-tackling - så meget, at han endte med at træde ind foran Pellegrini i Citys tekniske felt.

Det ville Pellegrini ikke se på og valgte herefter at puffe Pardew væk. Det førte til, at de to begyndte at skubbe og råbe skældsord til hinanden - og til sidste måtte de skilles ad af sikkerhedsvagterne.

TV: Se situationen i videoen øverst i artiklen

Nogle minutter senere gav de to kamphaner dog hinanden hånden, og hverken Pardew eller Pellegrini vil blive straffet af det engelske fodboldforbund (FA) ifølge de engelske medier.

Pardew er ellers kendt for at være kontroversiel. Sidste forår blev han udvist for denne vanvittige episode med Hulls David Meyler, hvor manageren nikkede Hull-spilleren en skalle...

Gense episoden her:

9 kommentarer
Vis kommentarer

Seneste Sport