Skuffet Eriksen: Vi manglede kynismen

Christian Eriksen nede i kulkælderen efter nederlaget til Chelsea i sin første Wembley-finale

Det var ikke Eriksen og Tottenhams dag (Foto: AP)
Det var ikke Eriksen og Tottenhams dag (Foto: AP)

LONDON (Ekstra Bladet): Det kan godt være, at det er Old Trafford i Manchester, som bliver kaldt ’Drømmenes Teater’.

Men rigtige engelske fodbolddrømme, de foregår på Wembley.

Christian Eriksen fik bare ikke den debut, han havde drømt om, da han søndag sammen med Tottenham tabte 2-0 til Chelsea i Capital One Cup-finalen.

- Nej, det blev ikke sådan en debut. Det begyndte egentlig okay, men vi havde håbet på noget mere, det er klart, lyder det fra en afklaret Christian Eriksen, der efter ni minutter ellers var meget tæt på at udleve drømmen, da hans frispark prellede af på overliggeren bag Petr Cech.

Se også: Den gik ikke, Christian

- Vi mangler noget kynisme i vores afslutninger, hvor vi kun kommer med skud udefra og fra svære vinkler. Og så kommer vi ikke udenom, at de får to dumme mål, konstaterer den danske Premier League-profil, som må dykke en tur ned i sækken med sportsklichéer for at sætte ord på årsagerne til nedturen.

- I dag synes jeg bestemt, at det handler om kynismen og rutinen. De kommer jo ikke frem til nogen chancer. Det gør vi heller ikke, men i første halvleg er det tæt på hele tiden. Så kommer de lidt tilfældigt på 2-0, og så kan de slappe af og spille primitivt, analyserer Christian Eriksen, der nu skal koncentrere sig om at få sparket Spurs op i tabellen igen.

- Nu får vi kun en kamp om ugen. Det, håber jeg, kan give os noget mere, så vi kan fokusere på de vigtige kampe, der er tilbage. Der er tolv kampe tilbage, og vi skal højere op i tabellen, så de bliver alle meget vigtige.

4 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere