Skyder Laudrup-rygte i Premier League ned

Det engelske medie Sky Sports afviser historierne om, at Michael Laudrup er i spil til det ledige managersæde i Queens Park Rangers

Michael Laudrup har for nylig sagt, at han er glad for tilværelsen i Qatar - på og uden for banen. (Video: Lars Poulsen)

Danske Michael Laudrup er på rygtebasis et varmt navnt som træner her og der.

Laudrup har kontrakt med Qatar-klubben Lekhwiya SC frem til sommer, men allerede nu skal det japanske fodboldforbund være interesseret i at få Michael Laudrup til som ny japansk landstræner.

De seneste dage er den tidligere Swansea-manager rygtet til Queens Park Rangers, hvor positionen som manager er blevet ledig, efter Harry Redknapp stoppede grundet knæproblemer.

Nu rejser japanere til Qatar for at hente Laudrup

Bookmakere havde gjort Michael Laudrup til favorit, men ifølge det engelske medie Sky Sports er Michael Laudrup ikke inde i billedet til positionen som træner for London-klubben, der kun grundet en bedre målscore end Aston Villa er over nedrykningsstregen.

Laudrup-agent: Vi taler med flere parter

Ifølge Sky Sports er det kilder, der afviser, at Michael Laudrup er i spil til jobbet. Det siges samtidig, at Chris Ramsey - der styrer holdet, til der findes en permanent løsning - endnu ikke er udelukket til jobbet som QPR-manager.

Klubben arbejder i øjeblikket med flere mulige navne.

QPR-ejer Tony Fernandes leder efter en ny manager, fordi Harry Redknapp skal opereres og have et nyt knæ, hvorfor englænderen valgte at sige sit job op.

Seneste nyt

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.