Skyder Laudrup-rygte i Premier League ned

Det engelske medie Sky Sports afviser historierne om, at Michael Laudrup er i spil til det ledige managersæde i Queens Park Rangers

Michael Laudrup har for nylig sagt, at han er glad for tilværelsen i Qatar - på og uden for banen. (Video: Lars Poulsen)

Danske Michael Laudrup er på rygtebasis et varmt navnt som træner her og der.

Laudrup har kontrakt med Qatar-klubben Lekhwiya SC frem til sommer, men allerede nu skal det japanske fodboldforbund være interesseret i at få Michael Laudrup til som ny japansk landstræner.

De seneste dage er den tidligere Swansea-manager rygtet til Queens Park Rangers, hvor positionen som manager er blevet ledig, efter Harry Redknapp stoppede grundet knæproblemer.

Michael Laudrup er træner i Qatar, men i Japan ser man ham gerne som landstræner (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold - 10. feb. 2015 - kl. 08:20 Nu rejser japanere til Qatar for at hente Laudrup

Bookmakere havde gjort Michael Laudrup til favorit, men ifølge det engelske medie Sky Sports er Michael Laudrup ikke inde i billedet til positionen som træner for London-klubben, der kun grundet en bedre målscore end Aston Villa er over nedrykningsstregen.

Se også: Laudrup-agent: Vi taler med flere parter

Ifølge Sky Sports er det kilder, der afviser, at Michael Laudrup er i spil til jobbet. Det siges samtidig, at Chris Ramsey - der styrer holdet, til der findes en permanent løsning - endnu ikke er udelukket til jobbet som QPR-manager.

Klubben arbejder i øjeblikket med flere mulige navne.

QPR-ejer Tony Fernandes leder efter en ny manager, fordi Harry Redknapp skal opereres og have et nyt knæ, hvorfor englænderen valgte at sige sit job op.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere