Skysports: Zlatan får et-årig aftale i United

Manchester United er ved at færdiggøre en et-årig aftale med Zlatan Ibrahimovic skriver Skysports

TV: Onsdag holdt Zlatan Ibrahimovic pressemøde og blev spurgt til rygterne om Manchester United og Malmö

Zlatan Ibrahimovic' fremtid har længe været det helt store samtaleemne i fodboldverdenen.

Sent fredag aften kan Skysports melde, at Zlatan Ibrahimovic nu skifter til Manchester United.

Det store britiske medie kan fortælle, at Uniteds vice-formand Ed Woodward og Zlatans folk er ved at færdiggøre en et-årig aftale med den svenske angriber.

Klubbens nye manager, José Mourinho, skulle være opsat på at præsentere Zlatan Ibrahimovic som sin første nye spiller, og derfor forventes det, at han handlen gennemføres inden Sveriges første kamp ved EM.

Zlatan Ibrahimovic Intl. fodbold TV-kendisser i angreb: Dæmp dig, Zlatan

Zlatan Ibrahimovic får en et-årig afale med Manchester United, skriver Skysports sent fredag aften (Foto: AP)
Zlatan Ibrahimovic får en et-årig afale med Manchester United, skriver Skysports sent fredag aften (Foto: AP)

Han har været i klubben i 13 år, men nu skifter Marc Bartra til Dortmund (Foto: AP) Spansk fodbold Officielt: Dortmund betaler 60 mio for Barca-spiller

Manchester Uniteds bud på Thomas Müller var højt nok til at sætte verdensrekord, men Bayern sagde nej (Foto: AP) Tysk fodbold Verdensrekord-bud på stjerne-angriber

Ifølge Skysports kilder er Zlatan den eneste angriber, som Manchester United vil købe denne sommer, da portugiseren har stor tillid til stortalent Marcus Rashford i den kommende sæson.

Zlatan Ibrahimovic skulle angiveligt have haft mere lukrative tilbud fra kinesiske klubber, ligesom der også skulle have været muligheder i Italien, men svenskeren har altså valgt at tage en et-årig aftale med Manchester Untied.

Så sent som onsdag holdt Zlatan pressemøde (se det øverst i tv-playeren over artiklen), og her blev han også spurgt til rygterne om Manchester United og også Malmö.

- Rygterne må gerne fortsætte. I skriver historier, og jeg vil gerne se, hvem der kan finde på den bedste. Når jeg bliver trætte af dem, så vil jeg fortælle jer, hvor jeg fortsætter, sagde Zlatan ved den lejlighed.

Udover Manchester United og Malmö har den svenske angriber også været rygtet til sin tidligere klub Milan, som agenten Mino Raiola hele tiden har gjort sit for at bringe i spil.

Det har hele tiden været ventet, at Zlatan ville slutte karrieren i USA, hvor LA Galaxy har været nævnt, men mere sandsynligt er det, at Zlatan venter et år med at skifte til MLS-ligaen, hvor David Beckham angiveligt har et Miami-hold klar.

José Mourinho kan smile ved tanken om et stort transferbudget, men spørgsmålet er, hvem han kan lokke til (Foto: AP) Premier League Planen er lagt: Her er Mourinhos ønskeseddel

Er der noget særligt, du husker Zlatan for?
– Især de sidste par år, hvor Zlatan aldersmæssigt har været deroppe af, er det imponerende, hvad han har præsteret. Jeg kan huske, da jeg kom til Juventus, og Zlatan havde sat et kæmpe aftryk i klubben, fortalte den tidligere landsholdsspiller, 36-årige Christian Poulsen, der havde taget sin kæreste med til premiere. 
Hvordan ser Zlatans fremtid ud?
– Jeg håber, at han fortsætter med at spille på højt niveau og ikke tager til USA lige med det samme. Jeg gad godt se ham i Premier League. Foto: Tariq Mikkel Khan Intl. fodbold Se billederne: Stjernerne var til Zlatan-premiere

Se alt det bedste fra Zlatans sidste sæson i PSG lige her:

Se 18-årige Karl-Emil Hjuler Jensen fra den danske Serie 4 score et mål, der er lige så vildt som Zlatans bedste saksespark:

Og her fortæller han om målet:
Saksesparket blev sat ind meget langt ude fra (Screnshot) Dansk fodbold Ren Zlatan i Serie 4: Her er årets mål i Danmark

Premier League Klippet du SKAL se: Afslører kryptisk Zlatan det hele her?

Den tidligere Malmö FF træner Hasse Borg var med, da Zlatan blev præsenteret som nyt Ajax-talent. (Foto fra filmen 'Den unge Zlatan') Sport Usete optagelser afslører Zlatans ukendte side: Ensom og sårbar