Slutter transfersagaen her: United giver De Gea kæmpekontrakt

Flere engelske og spanske medier beretter om, at David De Gea er meget tæt på at sætte sin signatur på en ny kontrakt med Manchester United

Først lignede det et sikkert Real Madrid-skifte. Nu er det mere end sandsynligt, at David De Gea i stedet forlænger med Manchester United.
Først lignede det et sikkert Real Madrid-skifte. Nu er det mere end sandsynligt, at David De Gea i stedet forlænger med Manchester United.

For mindre end to uger siden var Manchester United-målmanden David De Gea få minutter fra et skifte til fodboldklubben Real Madrid.

På transfermarkedets sidste dag blev United og Real Madrid ellers enige om en transfer af De Gea, men bøvl med papirer ødelagde handlen.

Begge klubber har efterfølgende placeret skylden hos den anden part, mens De Gea har holdt sig væk fra rampelyset efter den meget omtalte handel.

Der har været spekuleret i, om Real Madrid ville sende et nyt bud af sted efter den spanske målmand om et halvt år, når vinterens transfervindue åbner, men det afviste storklubbens præsident Florentino Perez i går.

Åben krig mellem Real og United: Superagenten smækker med døren

De Gea har ifølge flere medier haft et stort ønske om at vende tilbage til Spanien og Madrid, men efter handlen faldt til jorden på den sidste transferdag, ser det nu ud til, at De Gea-lejren laver en kovendning.

Ifølge BBC og en række andre engelske medier har Uniteds ledelse indledt kontraktforhandlinger med den 24-årige spanske landsholdskeeper og hans agent Jorge Mendes.

De spanske aviser AS og Marca mener dog at vide, at der allerede er enighed om en ny kontrakt. De Gea, hans agent og flere af målmandens familiemedlemmer deltog ifølge de to sportsaviser i et to timer langt møde med Uniteds ledelse onsdag, hvor parterne blev enige om at forlænge samarbejdet.

United skulle angiveligt have tilbudt den 24-årige keeper en ny fem-årig kontrakt, hvor han vil tjene små 68 millioner kroner per sæson. Ifølge Marca vil De Gea sætte sin signatur på forlængelsen en af de kommende dage.

Flere engelske aviser har efterfølgende offentliggjort billeder af De Gea og Mendes i nærheden af Uniteds træningsanlæg Carrington.

De Gea har endnu ikke spillet en eneste kamp for United i denne sæson, da klubbens kontroversielle manager Louis van Gaal valgte at droppe ham på grund af hele transfer-postyret.

De spanske og engelske medier har da også spekuleret i, om Van Gaal kunne finde på at droppe De Gea permanent resten af sæsonen, hvis han ikke underskrev en ny kontrakt.

United kan risikere at miste målmanden til vinter for den halve pris - og til næste sommer vil han kunne smutte gratis til den spanske hovedstad. Det vil United for alt i verden undgå.

De Gea tvinges til at underskrive ny United-kontrakt

De Gea er på den anden side heller ikke interesseret i at varme bænken i resten af sæsonen, da han også har store forhåbninger om at komme med i truppen til sommerens EM-slutrunde i Frankrig.

Real Madrid og United var enige om en byttehandel mellem spaniernes førstekeeper Keylor Navas og De Gea samt en pose penge til den engelske klub.

Men derefter gik der administrativt koks i papirarbejdet, som blev sendt for sent af sted.

United tager lørdag imod ærkerivalen Liverpool i den engelske Premier League - med eller uden De Gea.

TV: I sidste sæson var spanieren den helt store helt mod Liverpool på Old Trafford, da han diskede op med en serie af strålende redninger mod ærkerivalerne.