Smadrer alle rekorder: Han bliver Liverpools dyreste

Sadio Mané koster angiveligt 34 millioner pund - en pris, der kan stige til 36 millioner pund

Sadio Mane står tila t blive Liverpools dyreste spiller nogensinde. (Foto: AP)
Sadio Mane står tila t blive Liverpools dyreste spiller nogensinde. (Foto: AP)

Southampton er klubben, der finder spillere til fornuftige priser. Klubben fra det sydøstelige England udvikler dem og sælger dem videre for rekordsummer til Liverpool.

Det skete i tilfældet Adam Lallana, det samme skete med Nathanial Clyne og Dejan Lovren. Nu ser det ud til, at senegaleseren Sadio Mané bliver den næste i rækken, der skifter til Merseyside og Liverpool inden for ganske få år.

Sadio Mané er i dag set på et hospital i Liverpool, hvor han har gennemgået det obligatoriske lægetjek, før aftalen kan underskrives. Det har været fremme, at Liverpool skal betale Southampton 30 millioner pund.

Men flere troværdige skribenter - Simon Peach fra PA og Adam Blackmore fra BBC Radio - hævder, at Liverpool skal betale svimlende 34 millioner pund for angriberen. En pris, der kan stige til 36 mio. pund i forhold til de klausuler, som Southampton har indbygget i aftalen.

Hvis Mané ender med en pris på 36 mio. pund vil han være historiens dyreste Liverpool-spiller. Andy Carroll var i sin tid den dyreste, da han blev hentet fra Newcastle for 35 mio. pund.

Christian Benteke kostede sidste sommer 32,5 mio. pund, da han blev købt fri i Aston Villa. Det menes, at Liverpool vil finansiere købet af Mané med et salg af belgieren.

Sadio Mané scorede i sidste sæson 11 mål for Southampton i Premier League.

Hvis Mané består lægetjekket ventes han at blive præsenteret i løbet af de kommende dage i Liverpool.

Southampton ledelsen kan til gengæld smile hele vejen til banken. Sadio Mané blev i sin tid hentet i Red Bull Salzburg for 11,8 mio. pund i 2014. Salzburg fik ham for, hvad der svarer til tre mio. pund tilbage i 2012.

Et bevis på en spiller, hvor prisen i sandhed er eksploderet.

Her er ét af Sadio Manés mål:

Bud på 300 mio accepteret: Liverpool henter ny angriber

Rødt chok: Liverpool taber i vanvidscomeback