Solskjær indrømmer: Længere bagud end håbet

Ole Gunnar Solskjær havde håbet, at Manchester United var længere i processen med at skabe et succeshold.

Ole Gunnar Solskjær mener ikke, at Manchester United er så godt kørende, som han havde håbet. Foto: Tariq Mikkel Khan
Ole Gunnar Solskjær mener ikke, at Manchester United er så godt kørende, som han havde håbet. Foto: Tariq Mikkel Khan

En aktuel ottendeplads med syv point op til fjerdepladsen, der udløser Champions League-deltagelse, og 24 point efter førerholdet, Liverpool.

Det har været en skuffende sæson for Manchester United, der senest blamerede sig med nederlaget på 0-2 mod bundproppen fra Watford.

Manager Ole Gunnar Solskjær, der tog over efter fyrede José Mourinho for et år siden og blev permanent manager i marts, havde håbet og forventet, at hans mandskab på dette stadie havde nået et højere niveau.

- På dette tidspunkt er vi lidt længere bagud, end jeg havde håbet på. Men vi vidste, at denne sæson ville byde på op- og nedture, siger Ole Gunnar Solskjær.

United har leveret stærke resultater mod ligaens bedste hold, men har skuffet gang på gang mod klubber fra den tunge ende af tabellen.

- Vi skal bruge denne sæson på at finde holdet til næste sæson, men forhåbentlig kan vi speede processen op ved at lave flere gode resultater.

- Jeg forventer, at vi bliver mere stabile. Vi skal få erfaring og lære af disse tilbageslag, siger nordmanden.

Han minder om, at det også tog tid for Liverpool, før førerholdet fandt et fænomenalt niveau.

- Vi vil gerne være et dominerede hold, som bryder modstanderen ned. Det tog også nogle år for Liverpool at nå det niveau. Vi vil gerne nå det samme, så vi er nødt til at bygge meget på, siger Solskjær.

Manchester United skal torsdag forsøge at få oprejsning, når Boxing Day byder på hjemmekampen mod Newcastle klokken 18.30.

Christian Eriksen måtte nok engang tage til takke med en plads på bænken for Tottenham, men danskeren kom ind i anden halvleg, og det skulle få afgørende betydning for kampen. Foto: Andrew Couldridge/Ritzau Scanpix Premier League Eriksen fik afgørende rolle

Foto: Fupa.net Tysk fodbold Fundet i pool til fest: Mystik om ung målmands død

Kasper Schmeichel er kåret til årtiets målmand i Championship. Foto: Carl Recine/Ritzau Scanpix Premier League Schmeichel vinder stor kåring: - Han er fantastisk

14 kommentarer
Vis kommentarer