Annonce:
Annonce:

Sommerens varmeste transfernavne: Her er Schmeichel bedst af alle

Kasper Schmeichel er et af de mest interessante transfermål, vurderer statistikfirmaet Whoscored i en analyse

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Godt nok leverede Leicester ikke varen i Premier League, men Kasper Schmeichel holdt et højt niveau for de detroniserede mestre - særligt i Champions League var han udslagsgivende.

Det bakkes op af analyserne fra det store statistikfirma Whoscored, der har bearbejdet data om de største transfermål blandt målmænd.

- Schmeichel imponerede i debutsæsonen i Champions League og fik den bedste rangering blandt målmænd i turneringen. Den 30-årige keeper stjæler måske ikke overskrifterne, men han leverer solide præstationer, og han har erfaring fra den bedste engelske række, lyder det i analysen, der er bragt hos Sky Sports.

Schmeichel har reddet Leicester mange gange. Foto: All Over
Schmeichel har reddet Leicester mange gange. Foto: All Over
 

Der bliver spekuleret på livet løs i England, og temaet om Scmeichel er ingen undtagelse. I analysen taler de for en Manchester United-transfer.

Annonce:

- Hvis United får kassen for David de Gea denne sommer, så kan de få langt værre ideer end at gå efter Schmeichel. Han har reddet tredjeflest skud, der kommer udenfor boksen, og hans imponerende reflekser er en af hans største styrker.

Udover Schmeichel så peger statistikkerne også på Atlético Madrids klassekeeper Jan Oblak som en mulig afløser, hvis De Gea skulle smutte. Spanieren er selvfølgelig også blandt de største transfermål.

Af andre prominente navne på listen over de mest eftertragtede målmænd nævnes Stokes Jack Butland, Arsenals Wojciech Szczęsny og Milans 18-årige stortalent Gianluigi Donnarumma.

Der har været en del uro omkring sidstnævnte, der har afvist at forlænge med klubben. Samtidig har han fået super-agenten Mino Raiola som samarbejdspartner, og rygterne svirrer selvfølgelig.

Her kan du læse om 21 af de varmeste fodboldstjerner i dette transfervindue.

Schmeichel drømmer om sønnike i United

Verdens tredjedyreste: PL-klub køber målmand for rekordbeløb

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: