Southampton-dansker om trænerfyring: En mulighed for mig

Fyringen af Mark Hughes og ansættelsen af Ralph Hasenhüttl kan måske give Jannik Vestergaard en ny chance

Jannik Vestergaard blev den dyreste dansker nogensinde, da han skiftede til Southampton i sommer. Det er dog kun blevet til 7 kampe i Premier League indtil videre. Foto: AP Images
Jannik Vestergaard blev den dyreste dansker nogensinde, da han skiftede til Southampton i sommer. Det er dog kun blevet til 7 kampe i Premier League indtil videre. Foto: AP Images

Landsholdsspilleren Jannik Vestergaard håber, at et managerskifte i Southampton kan bane vejen for mere spilletid.

Den 26-årige midterforsvarer skiftede før sæsonen fra tyske Borussia Mönchengladbach til den engelske Premier League-klub, hvor han straks fik masser af spilletid.

I oktober og november røg Vestergaard ud af startopstillingen under manager Mark Hughes, der mandag blev fyret. Onsdag hyrede klubben østrigske Ralph Hasenhüttl, der senest har været i RB Leipzig.

- Det er en ny start for alle. Han kommer med et åbent sind, og alle starter fra nul.

- Det gælder ikke kun mig, men alle. Jeg tror, at alle er på samme niveau og skal bevise sig selv, siger Jannik Vestergaard til avisen Daily Echo.

Southampton har ikke vundet en kamp i Premier League siden 1. september, og klubben er placeret under nedrykningsstregen på en tredjesidsteplads i ligaen.

- Vi er ikke i nogen god situation lige nu, og ingen er glade, men det er en god mulighed for at begynde på en frisk, siger Vestergaard.

Danskeren lægger ikke skjul på, at han gerne vil have mere spilletid.

- Den er jeg ikke tilfreds med, men jeg ved, at jeg skal blive ved med at vise, hvem jeg er, og hvad jeg kan give til holdet, siger han.

Southampton, der også har danske Pierre-Emile Højbjerg i truppen, møder på lørdag Cardiff på udebane.

Der har længe været snak om et skifte til kongeklubben. Nu ser det ud til, at et skifte er tættere på end nogensinde før. Foto: AP Spansk fodbold - 6. dec. 2018 - kl. 07:45 Monsterhandlen nærmer sig: Real Madrid er enige med Hazard

Se også: Millioner på vej til Brøndby

Se også: Forhandlinger brudt sammen: Zlatan-transfer hænger i en tynd tråd

3 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere